maandag 12 februari 2018

New in januari 2018 (o.a. Curaçao, Beautybay, Boozyshop)

Welkom bij een nieuw artikel. Ik ga al mijn aankopen van januari laten zien. Het is erg veel nu ik het zo zie. Maar wel allemaal spullen waar ik heel erg blij mee ben. Ik ga alles laten zien vandaag. Ik heb in Curaçao geshopt, bij de primark, bij beautybay, bij boozyshop. lush, NYX, kruidvat.. kijk je mee?

Klik hier voor mijn shoplog van November.


Curaloe
Dit is een merk van dushi Korsou zelf. Op de aloe vera plantages worden producten ontwikkelt voor het merk Curaloe. Ik heb zelf al eerder een tube van de facial wash gehad en was hier zo een fan van! Dus ik heb weer twee flessen ingeslagen. Als je in Curaçao bent, neem deze mee. Dit is zo een lekkere face wash. Ze waren 19 gulden per stuk.


Lady Speed Stick
Het bekende deodorant merk Lady Speed Stick is ook te koop in Curaçao, gewoon in de drogisterij. Ik nam twee back-ups mee. Namelijk de shower fresh gel en de powder fresh stick. 


Maybelline
Bij de drogist zag ik deze liquid lipsticks van Maybelline. Deze waren maar rond de 10 gulden (€5) dus deze wou ik wel proberen. Ik koos de kleur 65 Seductress.


Mango
In Curaçao kocht ik als laatste een nieuwe top. Deze vind ik zo mooi. De foto is helaas bizar slecht. Maar deze top was 79 gulden. Daarnaast kreeg ik van mijn ouders de mooie ketting op de foto erboven. Deze was 39 gulden. 


Beautybay
Hier bestelde ik nieuwe oogschaduwkleuren voor mijn make up geek palette. Ik koos de kleuren Magic (€9,30), Voltage (€5,80), I'm Peachless (€5,80), Frappe (€5,80). Daarnaast bestelde ik ook de populaire Stila glitter & glow in Bronzer Bell (€27,90)


Boozyshop
Ze hadden bij Boozyshop nu 30 % korting op Ofra Cosmetics. Hier wou ik al heel lang iets van proberen. Ik koos de highlighter in de kleur Bali (€20,96) en de liquid lipstick in Charmed (€12,56). De prijzen die er staan is wat ik betaald heb. 


Primark
Bij primark zag ik deze face gems. Dit vond ik super leuk om eens te gaan proberen. Het ene pakje was €3,00 en de andere €2,00.
Daarnaast kocht ik ook een nieuwe slaapbroek van Harry Potter (€12,00), deze is zo zacht!


Lush
Bij Lush koos ik een nieuwe bubble bar (€6,50) van de valentijnscollectie. Deze ruikt super lekker. 


NYX Cosmetics
Ik nam bij Douglas twee nieuwe producten mee van NYX. Namelijk de Jumbo Eye pencil in Black Bean (€6,25) en de white liquid liner (€7,31). 


Kruidvat
Bij de Kruidvat nam ik wat nieuwe producten mee. Op Maybelline was het 1+1 gratis. Ik koos voor de fit me poeder (€9,99), die ik tot nu toe helemaal niet zo fijn vind. Ook nam ik de superstay primer (€11,99) mee. Daarnaast nam ik nog de Catrice liquid camouflage concealer (€3,59) mee en een nieuw pakje Essence nep wimpers (€2,59).


Hunkemöller
Ik zocht al heel lang een mooi hemdje voor onder doorzichtige shirtjes. Ik vond ze bij Hunkemöller. Voor twee hemdjes betaalde ik €19,48. 


Mango
In Nederland ben ik ook nog even langs de Mango gegaan. hier nam ik een nieuwe broek mee. Deze was €29,99. 


Dit was alles wat ik kocht in Januari. Het is eigenlijk echt veel te veel. Maar ik ben wel blij met mijn nieuwe aankopen.

Bedankt voor het lezen. Liefs, Melissa.

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Shoplog Primark juli 2013 | klik
♥ My life in pictures april 2013 | klik
♥ lipbalsem collectie | klik

Geen opmerkingen:

Een reactie posten