dinsdag 6 februari 2018

Life in pictures januari 2018

Welkom bij een nieuw artikel! De eerste maand van het nieuwe jaar zit er al weer op. Het gaat snel zeg. Vandaag laat ik je zien wat ik deze maand onder andere deed. Ik ben niet de meest trouwe fotografe, dus vandaar dat ik deze artikelen maandelijks ga doen. Kijk je mee?

Voor het artikel van vorige maand, klik je hier. 

Maandag 1 januari t/m maandag 8 januari 
Deze gehele week was ik in Curaçao! Hier schreef ik al een uitgebreid artikel over. Klik hier om daar naar toe te gaan. Dinsdag 9 januari 
Vandaag kwam ik terug uit Curaçao en mijn lieve hondjes waren superblij. Ik heb alleen even boodschappen gedaan vandaag en geleerd voor mijn examens.


Zaterdag 13 januari
Ik moest de ochtend werken en toen ik thuis kwam lag mijn pakje van Beautybay er. Super blij mee, zulke mooie producten! 'S avonds kwamen er vrienden langs.Zondag 14 januari
Leren leren leren.... Ik had mijn eindexamens.


Maandag 15 januari
Ik had overdag weer examens en ging 's avonds naar mijn oma om bij haar avond te eten.


Zondag 21 januari
Ik ging met mijn ouders langs bij mijn oma in het verzorgingstehuis. 'S avonds moest ik werken.


Woensdag 24 januari
Overdag was ik vrij en kwam er een pakketje van de Boozyshop binnen. Een shoplog komt er nog aan! 'S avonds ging ik uiteten met Lotte, zij gaat 5 maanden op stage in Ierland dus gingen we nog even iets doen voordat zij weg ging. Wij namen samen kaasfondue.


Zondag 28 januari 
Ik was vrijdag en zaterdag best wel heel erg ziek maar heb toch de twee volle dagen gewerkt. Zondag was ik vrij en heb ik dus bijna de hele dag in bed gespendeerd.


Dinsdag 30 januari
Ik moest 's ochtends naar school voor de uitslag van mijn examens. Helaas heb ik één onderdeel niet gehaald en moet ik dat herkansen. 'S middags ging ik de stad in. Heel goed ben ik niet geslaagd, maar ik kocht wel wat bij Hunkemöller en bij de Mango. Shoplog volgt!


Woensdag 31 januari
Ik ging eerst naar de fysio en daarna heb ik van 13.00 tot 18.00 gewerkt. Na werk ging ik gelijk door naar Fratelli om even een hapje te eten met Lisa.


Dit was mijn januari alweer. Op naar mijn verjaardagsmaand februari! Wat was jouw favoriete moment deze maand?

Bedankt voor het lezen. Liefs, Melissa.

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Revlon color burst lip butter | klik
♥ Mijn parfumcollectie | klik
♥ Studiereis Barcelona | klik

Geen opmerkingen:

Een reactie posten