donderdag 1 februari 2018

Favorieten Januari 2018

Welkom bij een nieuw artikel. Het is tijd voor nieuwe favorieten. Een aantal producten heb ik al heel erg lang, anderen heb ik pas net. Ik laat je graag al deze mooie producten zien. Ben je benieuwd naar mijn favorieten van december en januari, klik dan op 'meer lezen'

Klik hier voor mijn vorige favorieten artikel. Sleek Monaco Palette
Dit palette heb ik al ontzettend lang. Het was één van mijn allereerste paletten en ik denk dat ik deze nu dus al dik 5 jaar heb. Maar ik ben steeds meer aan het spelen met make-up en dit is ook mijn enige kleurrijke palette. 


Stila Magnificent Glitter & Glow liquid eyeshadow in Bronzed Bell
Als je beauty wereld een beetje bijhoudt dan heb je deze glitters vast voorbij zien komen. Iedereen vind ze geweldig en daar val ik dus ook onder. Ze zijn zo makkelijk in gebruik en ontzettend intens. Ik schreef hier al een review over. Klik hier om daar heen te gaan.


MUA Shimmer Highlight powder in Radiant Cashmere
Dit is zo een mooie highlighter! Hij lijkt vrij donker maar op mijn huid vind ik hem ook erg mooi staan. Het is een gouden highlighter en ik blijf hem maar gebruiken. Klik hier voor mijn review.


E.L.F High Definition Lifting Concealer
Deze concealer heb ik al een hele tijd. De kleur heeft 'Light' maar is dat absoluut niet. Daarom kan ik de kleur alleen maar gebruiken als ik wat bruiner ben, nu ben ik natuurlijk naar Curaçao op vakantie geweest en toen was deze kleur perfect. Helaas is de kleur dan wat donker, maar de concealer zelf is echt geweldig. z


Make up geek oogschaduws
Dit is een klein Z-palette, die ik nu gevuld heb met negen kleuren van Make up geek. Ik vind de kwaliteit van de oogschaduws echt bijzonder goed en draag deze oogschaduws ontzettend vaak, Over vijf oogschaduws schreef ik al een review, klik hier. De andere vier kleuren volgen nog!


Dit waren al mijn favorieten van het moment. Ben jij ook fan van één van deze producten?

Bedankt voor het lezen. Liefs, Melissa.

Misschien vind je deze artikelen ook leuk:
♥ Favorieten September 2017 | klik
♥ MAC Lipstick collectie november 2017 | klik
♥ Opgemaakt november & december 2017 | klik

Geen opmerkingen:

Een reactie posten