donderdag 25 januari 2018

Stila magnificent metals glitter & glow liquid eyeshadow in Bronzer Bell

Welkom bij een nieuw artikel. Als je veel beauty nieuws volgt, dan heb je wellicht de hype om deze glitters van Stila meegekregen. Ik zag bij een hoop youtubers deze prachtige vloeibare glitters en iedereen leek er razend enthousiast over te zijn. Dus ik besloot ook een kleurtje te bestellen en hierbij dus mijn review! Kijk je mee?Stila kun je heel gemakkelijk bestellen via Beautybay. Een Engelse webshop waar je met paypal kunt betalen vanaf 35 pond. 


Dit is tevens mijn allereerste Stila product! Ik wou eigenlijk graag de kleur Rose gold Retro hebben, maar die was uitverkocht dus ben ik voor Bronzed Bell gegaan. De verpakking ziet er erg mooi uit. 


Bronzed Bell is een supermooie brons kleur, die bij een hele hoop anderen kleuren mooi staat. 


De applicator is heel erg simpel. Toen ik deze zag was ik een beetje bang dat deze niet makkelijk zou werken maar niets is minder waar. Je kunt erg makkelijk werken met deze applicator. 


De glitter is echt ontzettend intens en zo mooi! Ik had hoge verwachtingen en die zijn zeker waargemaakt. 


Je ziet hier ook hoe gepigmenteerd de kleur is. Je kunt er natuurlijk altijd nog een kleur onder aan brengen maar ik heb dat bij de onderstaande look niet gedaan. 


Ik ben zo enthousiast over deze liquid glitter. Het brengt ontzettend makkelijk aan en is zo intens. Ik wil meer kleuren! Helaas zijn ze wel prijzig.. Maar ik vind zeker dat dit een toevoeging is aan mijn collectie want dit product geeft ook zo een andere finish aan de look als mijn andere glitters. 

Stila magnificent metals glitter & glow liquid eyeshadow is te koop op Beautybay.com voor €28,10 per kleur. 
Bedankt voor het lezen. Liefs, Melissa.

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ NYC intense lip colors | klik
♥ Urban Decay afterglow highlighter in Sin | klik
♥ NYX Ultimate palette in Warm Neutrals | klik

1 opmerking: