dinsdag 16 januari 2018

Make up geek oogschaduws review, swatches + looks

Al veel had ik gehoord over de make up geek oogschaduws. Nu zijn ze niet in Nederland te verkrijgen maar wel makkelijk te bestellen via Beautybay. Ik besloot een bestelling te plaatsen en wat kleurtjes uit te zoeken. Ik vind het altijd toch een beetje spannend om op nieuwe buitenlandse websites te bestellen. Maar mijn bestelling was sneller binnen als verwacht en alle producten goed verpakt. Helemaal top. Nog even over beautybay, je moet meer dan 35 pond uitgeven om met paypal te kunnen betalen! Hier was ik zelf namelijk een beetje mee in de war. Verder betaal je geen verzendkosten en was mijn pakketje na 5 werkdagen binnen. 


Ik bestelde er ook gelijk een z-palette bij. Deze zijn via beautybay goedkoper als op de Nederlandse websites. 


Van links naar rechts zie je: shimma shimma, roulette, mango tango, anarchy, ritzy.


Shimma shimma
Deze kleur is heel erg populair, ik wou eigenlijk een andere highlight kleur maar die was uitverkocht op de website, dus besloot ik voor shimma shimma te gaan. Dat was een goede keuze want dit is een prachtige kleur. Het is echt een prachtige blinding highlight kleur en dat is precies wat ik wou. 


Roulette
Dit is een bruin rode kleur. Ik vind dit echt een prachtige kleur. Er zit een kleine glans in de kleur. 


Mango Tango
Dit is een mat roze kleur. Ook erg mooi, maar wel net wat meer roze als ik verwacht had. 


Anarchy
Deze kleur lijkt een klein beetje op roulette maar is wat paarser. Wel erg mooi. Ook deze bevat een glans.


Ritzy
Als laatst een duochrome kleur, namelijk Ritzy. Deze vind ik echt prachtig! Hij is alleen niet zo goed in combinatie te gebruiken met de rest van de kleuren die ik koos. Maar wat een bijzondere kleur. 


Dan de swatches! Van links naar rechts: shimma shimma, roulette, mango tango, anarchy, ritzy.

Hier de eerste look die ik met de kleuren maakte. Ik gebruikte Shimma shimma in mijn binnenste ooghoek en onder de wenkbrauw, roulette in de arcadeboog geblend samen met era van MAC
en anarchy in de buitenste ooghoek. MAC all that glitters over bewegend ooglid 

Dan mijn tweede look waarbij ik alleen maar make-up geek oogschaduws gebruikte. Ik gebruikte shimma shimma in de binnenste ooghoek en midden bewegend ooglid. Anarchy onder mijn wimperrand. Roulette in de arcadeboog en Mango tango aan zijkanten bewegend ooglid


Dit zijn zulke fijne oogschaduws! Ze blenden zo gemakkelijk, zijn super gepigmenteerd en die duochrome oogschaduw heeft zo een bijzondere finish! Ik wil meer.

Heb jij al eens make-up geek oogschaduws geprobeerd en zoja, wat is jouw favoriete kleur?

Bedankt voor het lezen. Liefs, Melissa.

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Opgemaakt november & december 2017 | klik
♥ Make up revolution naked chocolate palette | klik
♥ Ibiza: ons hotel, zwemmen, BN'ers, shoppen en vrij zijn | klik

Geen opmerkingen:

Een reactie posten