donderdag 11 januari 2018

Life in pictures december 2017

Het is ontzettend lang geleden dat ik een life in pictures gemaakt heb. De laatste keer was april 2016. Ik vind het ontzettend leuk om deze artikelen te maken, maar ik vergeet gewoon vaak foto's te maken. Dus ik heb gewoon een maand lang genomen en dan zijn het meer dan genoeg foto's hihi. Kijk je mee? 

Zondag 3 december
Vandaag ging ik met mijn ouders langs de Intratuin. Ik wou daar graag heen omdat er Harry Potter zou zijn en natuurlijk wat kerstspullen te bekijken. Ik was wel heel teleurgesteld toen we bij de kassa aankwamen want ze verkopen helemaal geen HP spullen. Alleen bij de ingang is het versierd met Harry Potter ;c Ik moest 's avonds werken. 


Maandag 4 december
Ik moest naar school toe en daar kreeg ik mijn centrale examen resultaten van Nederlands en Rekenen. Super blij mee. 'S avonds kwam mijn achternicht om mijn haar te verven. Ik heb weer blonde highlights. 


Dinsdag 5 december
Overdag ging ik naar school en 's avonds heb ik de kerstboom opgezet! Wij vieren geen sinterklaas thuis. 


Donderdag 7 december
Ik moest een dagje naar school en 's avonds ging ik samen met mama en de hondjes Expeditie Robinson kijken.


Vrijdag 8 december
Op vrijdag heb ik altijd een hele korte dag school. Eigenlijk wou ik naar de stad gaan maar ik trapte op een losse tegel en mijn hele broek zat onder de modder, feest! Ik ging daarom alleen even langs de Action. Veel nam ik niet mee helaas. Ik moest de avond werken van 5 tot 9.


Zondag 10 december
Ik was zaterdagavond weg geweest en werd zondag dus pas laat wakker en toen was alles wit! Kaya vond dit geweldig en dus hebben we even samen in de tuin gespeeld.


Donderdag 14 december
Ik was weer een dagje op school en toen ik thuis kwam lag er post. Dit was mijn cijfer van het centraal examen Engels. Heel blij mee!


Zondag 17 december 
Veel heb ik niet gedaan vandaag. Maar daardoor had ik wel de kans om weer eens met wat uit te proberen met make-up.


Dinsdag 19 december
Overdag heb ik even gewerkt en daarna ben ik naar het kerstdiner gegaan bij mijn oma in het verzorgingstehuis.Zaterdag 23 december
Ik moest de ochtend werken en daarna ging ik met mijn oma koekjes bakken voor kerstmis! 'S avonds nog even een drankje met vrienden.


Maandag 25 december 
Eerste kerstdag! 'S ochtends ging ik lekker met papa en mama ontbijten. Daarna gingen wij cadeautjes uitpakken en 's middags kwam familie bij ons en gingen we een spelletje spelen. We deden een soort trivia spel en bij een goed antwoord mocht je een cadeautje pakken. Daar won ik een set wijn glazen en een zeepje. Van de kerstcadeaus, die ik van mijn ouders kreeg, komt nog een artikel.


Dinsdag 26 december
Overdag heb ik niet veel gedaan. Alleen 's avonds gingen we gourmetten en daarna moest ik werken. 


Zondag 31 december
Oudjaarsdag! Ik ging in de avond eerst naar een vriendinnetje toe, toen naar andere vrienden en daarna nog naar een klein feestje. Was erg gezellig! 


Bedankt voor het lezen. Liefs, Melissa.

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Mijn kerstcadeautjes 2015 | klik
♥ Sleek rosegold blush | klik
♥ Curaçao: 10 days left | klik

Geen opmerkingen:

Een reactie posten