zaterdag 6 januari 2018

Kerstcadeaus 2017

Welkom bij een nieuw artikel! Vandaag laat ik je al mijn kerstcadeaus zien. Ik heb kerst gevierd met mijn ouders. Wij kopen dan altijd wat cadeaus voor elkaar. Dit is dus wat ik van hun gekregen heb. Ik ben heel blij met alles en laat het je graag zien. 

Twee jaar geleden maakte ik ook een artikel over mijn kerstcadeaus, dus mocht je het leuk vinden om te zien. Klik dan hier. Allereerst kreeg ik een lippenbalsem van EOS. Ik heb die nog niet eerder gehad, maar ik heb zulke droge lippen! Dus deze kan ik goed gebruiken. 


Ook kreeg ik het parfum van Coach New York. Hier had ik laatst een tester van en deze vond ik erg fijn! Ik heb wel nog een hoop parfum, dus ik ga eerst proberen om wat op te maken. 


Ik was laatst bij de primark met mijn moeder. Daar zag ik deze winnie the pooh mokken. Ik vond ze echt super leuk, dus mam heeft ze voor mij gekocht en onder de kerstboom gelegd. Ik ben alvast een beetje aan het sparen voor mijn uitzet, dus deze gaan naar zolder voor nu. 


Toen ik deze zomer naar Chersonissos ging met vriendinnen was mijn koffer kwijtgeraakt op de terugweg. Hij werd terug gevonden maar mijn kofferband was er af. Dus ik kreeg een nieuwe.


Onder het mom: sparen voor mijn uitzet, kreeg ik deze theedoeken. Bij de hema hadden ze zo een leuke collectie en daar zaten onder andere deze theedoeken in. 


Ook deze komt uit de collectie van de hema, ik wou deze ovenschaal super graag. Ik vind hem heel leuk. Ookal gaat die voor nu ook naar de zolder ;c


Dan kreeg ik mijn standaard kerstcadeau, namelijk warme sokken. Deze krijg ik ieder jaar.


Ik kreeg ook van mijn ouders een kettinkje en oorbellen. Heel leuk. 


Dan kreeg ik als laatst nog het Zoeva rose golden palette. Dit palette stond ook al een hele tijd op mijn wenslijst dus ik ben blij dat ik hem nu heb. 

Ik ben blij met al mijn nieuwe spulletjes! Heb jij nog wat leuks gedaan met kerst? 

Bedankt voor het lezen. Liefs, Melissa.

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Mijn gehele lipstick collectie | klik
♥ Curaçao: party agenda | klik
♥ Looks met naked 2 | klik

Geen opmerkingen:

Een reactie posten