dinsdag 19 december 2017

Review: Maybelline the colossal big shot volum'express mascara

Het is tijd voor een mascara review. Ik gebruik zelf weinig verschillende mascara's. Vandaar dat mascara reviews altijd een beetje uniek zijn op mijn blog. Ik ben al jaren fan van de mascara's van Maybelline. Behalve de zwarte Lash Sensational die ik laatst probeerde, dat vind ik echt een verschrikkelijke mascara. Ik was dus huiverig toen ik een nieuwe random mascara uitzocht bij Maybelline. Bevalt deze mij beter? 

Ik schreef eerder over de Maybelline the colossal volum'express waterproof. Klik hier voor mijn review.


Allereerst weer het verschrikkelijke kartonnetje om de mascara heen. Het enige voordeel is dat je zeker weet dat je een nieuwe ongeopende mascara hebt. 


De mascara belooft binnen één laagje onwijs veel volume te geven. 


De mascara zit er prima uit en opent fijn. De sluiter werkt naar behoren en er zit dus een goede hoeveelheid mascara op je borstel. 


Het borsteltje vind ik fijn werken, ik kan makkelijk bij al mijn wimpers. Hij klontert niet en dat vind ik misschien nog wel het allerbelangrijkst. 


Op de foto hierboven draag ik twee laagjes mascara.


En op deze foto draag ik wat meer mascara en zo vind ik hem erg mooi. Ik vind dit een erg fijne mascara die ik zeker op ga maken. Hij geeft volume en maakt mijn wimpers lang. Maar heel bijzonder is die niet. Als je op zoek bent naar een simpele goede mascara dan is dit wat voor jou.


Bedankt voor het lezen. Liefs, Melissa.

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Favorieten september 2017 | klik
♥ Maybelline color tattoo | klik
♥ Benefit they're real mascara | klik

Geen opmerkingen:

Een reactie posten