woensdag 27 december 2017

Opgemaakt november & december 2017

Vlak voor het einde van 2017 ga ik je nog even mijn opgemaakte producten laten zien. Dit keer van november en december. In November kwam ik er nog niet helemaal aan toe, maar in December had ik ineens zoveel opgemaakt dat mijn tasje uitpuilde. Er zitten weer wat standaard dingen bij, zoals make-up doekjes, maar ook wat producten die ik erg lang gehad heb. 

Klik hier voor mijn vorige opgemaakt artikel.


We beginnen met de Catrice lash & brow designer gel. Deze vind ik erg fijn en heb ik al meerdere malen opgemaakt. Ik denk dat dit ongeveer mijn vierde was. Daarnaast de Kiko Precision eyeliner, vind ik ook erg fijn. Ik gebruik niet vaak eyeliner, maar nu deze op is, ben ik al met een nieuwe potje bezig. En daarnaast de Essence all about matt! fixing compact powder, ook deze, heb ik al eens eerder opgemaakt en opnieuw gekocht. 


Dan de Victoria's secret pure daydream body lotion. Deze kocht ik op het vliegveld van Kos, dat is al weer ongeveer 5 jaar geleden. De bodylotion was nog goed, maar aangezien die zo oud is, wou ik hem wel graag opmaken. Ik vond hem erg fijn!


Dan twee producten die ik in bad gebruikt heb. Allereerst de Hema bath foam shaker, deze zijn nieuw bij Hema. Ik vind hem erg fijn, maar hij was wel erg snel op. Daarnaast ook de Shower jelly in Slippery Joe van wat maakt je mooi. Ik vond deze ook super lekker. Ik zou zeker nog eens een shower jelly opnieuw kopen van hun. 


En make-up doekjes! Ik wissel altijd een beetje tussen de Hema en de Kruidvat doekjes. 


Dan heb ik een pakje poriënstrips van de action opgemaakt en een lippenbalsem van Albert Heijn. De lippenbalsem kocht ik in Curaçao voor mijn vlucht naar huis (jan 2017). 


Dan nog een bad product. Deze van Kruidvat in rose. Mijn moeder koopt vaak een grote fles van deze créme voor in bad. 


Dan een deo van Fa, namelijk de pink passion. Ook best een prima deo.


Dan heb ik nog een body splash van de H&M, deze heb ik al een hele tijd. Vroeger (rond mijn 15e) was ik heel erg gek op hele zoete fruit geuren. Nu niet meer zo, dus ik heb deze lekker over mijn bed gesprayed voor het slapen gaan. Dat vind ik dan wel weer heel lekker. Ik wil dit soort producten namelijk toch graag opmaken maar niet meer als geur. 


Dat waren alle producten. In het tasje leek het eigenlijk nog veel meer. Maar dat komt ook omdat er een aantal grote producten bijzaten. Heel erg bedankt voor het lezen. Misschien dat er geen artikel meer online komt voor 2018 (ik ga proberen om wél nog een artikel online te plaatsen), dus dan hierbij: alvast een heel gelukkig nieuwjaar, may all your wishes come true. 

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Boek review: de test | klik
♥ Benefit rockateur blush | klik
♥ Shoplog sephora en action | klik

Geen opmerkingen:

Een reactie posten