donderdag 14 december 2017

Laguna cosmetics glitters (+6 looks)

Welkom bij een nieuw artikel. Op instagram zag ik prachtige looks voorbij komen met glitters van Laguna Cosmetics. Ik was op dat moment net begonnen met glitters en vond het superleuk. Met Black Friday had Laguna Cosmetics echt ontzettend goede aanbiedingen, dus hier maakte ik gebruik van. Ik bestelde 7 glitters, waarvan 3 pressed en 4 chunky glitters. Ik heb met iedere glitter een look gemaakt en ga je die ook laten zien. Kijk je mee? 
Bovenstaande foto werd gerepost door Laguna Cosmetics op instagram, superleuk! 


Eerst even wat algemene informatie. De pressed glitters kosten €6,95 per stuk en de chunky glitters hebben verschillende prijzen. Ze verkopen ook sets met een pressed glitter en een chunky en deze kosten €9,95. 
Ik bestelde mijn glitters op de donderdagavond voorafgaand aan Black Friday en kreeg mijn pakketje de week erop op vrijdag binnen. Dus het duurde een week voordat ik mijn producten had, hou natuurlijk wel in gedachten dat met Black Friday er veel meer besteld word en het dus waarschijnlijk ook langer duurde dan normaal.
Helaas bleek bij het uitpakken dat ik er een gebroken glitter bij had zitten. Kan gebeuren. Ik heb gelijk gemaild met een foto. Als ik mijn glitter retour stuurde, zou ik een nieuwe opgestuurd krijgen. Prima. Toch duurde het helaas nog een ruime week (terug gestuurd op 1 dec en nieuwe ontvangen op 12 dec) voordat ik een nieuwe ontving nadat ik een tweede e-mail gestuurd had of de glitter al op de post gedaan was. Vind ik wel wat lang helaas.


 Dit zijn de drie pressed glitters. Je ziet van links naar rechts: Gossip girl, Scales, Poison apple

De vier chunky glitters, met de klok mee: Giggidy, Skyfall, Citrus burst, Little stars


Look 1: Gossip girl & Giggidy

Look 2: Skyfall

Look 3: Citrus Burst

Look 4: Little stars

Look 5: Poison apple

Look 6: Scales

Je kunt iedere glitter in werking zien. Ik vind alleen de bovenste look met Giggidy en Gossip girl niet zo mooi. Maar goed, je ziet wel het product en dus wou ik de foto toch delen. Ik bewaar mijn pressed glitters in een small Z-palette. Dit vind ik echt heel mooi en ideaal. Maar ik zag op de Laguna website dat hun nu ook paletten verkopen, dus daar zou je ook even naar kunnen kijken. 

De website van Laguna Cosmetics is https://lagunacosmetics.com

Ik vind de glitters erg mooi ondanks dat ik uiteindelijk lang heb moeten wachten tot mijn complete bestelling heel en wel binnen was. De glitters blijven ook mooi zitten, ik gebruik er wel een glitter primer onder van NYX. Oh en het verwijderen is een ander verhaal, vooral de chunky glitters.. Je kunt het beste onder de douche om de glitters te verwijderen. Maar ook met aanbrengen zou ik misschien even een placemat op je desk leggen want mijn hele kamer zit inmiddels onder de glitters. Maar goed, dat heb je altijd met glitters. Ik heb al een hele verlanglijst met nieuwe glitters die ik wil proberen van Laguna Cosmetics. Ik vind het superleuk om er mee te spelen en als je nog meer looks wilt zien, moet je mij zeker even op instagram volgen @bloggincousins. 

Bedankt voor het lezen. Liefs, Melissa.

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Wenslijst maart 2016 | klik
♥ YSL Rouge pur couture lipstick in 214 | klik
♥ MAC lipstick collectie november 2017 | klik

Geen opmerkingen:

Een reactie posten