zondag 10 december 2017

Favorieten november 2017

Welkom bij een nieuw artikel. Ik ga je mijn favorieten van oktober en november laten zien. Ik kocht meer make-up dan ik van plan was. Maar er zijn ineens zoveel nieuwe mooie producten te koop. Kijk je mee naar mijn favorieten? 

Klik hier voor mijn vorige favorieten artikel.


MAC Pigment in de kleur Vanilla
Deze pigment komt uit de MAC Snowball collectie uit de gouden set. Maar de pigment zit ook in de vaste collectie van MAC en ik ben echt fan. Ik gebruik hem voor zoveel looks. Het is echt een prachtige kleur en vooral als je je kwast een beetje nat maakt, dan heb je zo een intense kleur. 


NYX Glitter primer
De laatste tijd vind ik het echt heel erg leuk om met glitters te spelen in mijn ooglooks. Daar heb ik natuurlijk een primer voor nodig en deze werkt helemaal prima. 


Laguna cosmetics chunky glitters
Over Laguna Cosmetics ga ik nog een uitgebreid artikel schrijven met looks. Maar ik ben nog steeds aan het wachten op een pressed glitter. Deze chunky glitters waren voor mij echt helemaal nieuw. Ik had nog niet eerder met chunky glitter gewerkt maar ik vind het echt superleuk! 


Catrice Colour Neutralizer mattifying powder
Deze poeder van Catrice doet precies wat die moet doen. Hij matteert mijn gezicht en blijft goed zitten. Ik vind dit echt een hele fijne poeder. 


Becca poured highlighter in Champagne pop
Becca is te koop bij Douglas!! Uit mijn enthousiasme bestelde ik gelijk Champagne pop. Maar perongeluk de crème highlighter. Achteraf vind ik hem toch wel erg fijn. Hij is best natuurlijk, maar de kleur is gewoon erg bijzonder. 


Maybelline the colossal big shot volum'express mascara
Ik ben altijd al fan geweest van de Maybelline mascara's. Tot ik vorige keer de lash sensational mascara probeerde. Wat een &○◘*$# mascara was dat. Maar deze is weer zoals ik van Maybelline gewend ben. 


NYX Ultimate shadow palette in Warm Neutrals
Ik vind dit palette echt prachtig. Ik gebruik graag warme tinten de laatste tijd en dit palette pak ik heel erg vaak. Ik heb ook al een review geschreven van dit palette. Klik hier voor mijn review. 


Bedankt voor het lezen. Wat is jouw favoriete product op het moment? Liefs, Melissa.

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Forever21 bestelling | klik
♥ Favourite 5 things at the moment | klik
♥ ELF Studio blushes | klik

Geen opmerkingen:

Een reactie posten