woensdag 22 november 2017

Review: Nyx ultimate palette in Warm Neutrals | Melissa

Dit palette stond ontzettend lang op mijn wenslijst. Maar hij bleef maar uitverkocht. Ik checkte de Douglas website wekelijks zonder geluk. Maar toen was ik in de stad en ik wou toch weer in de winkel kijken of die er inmiddels al was. En daar lagen er nog een paar! Ik was zo benieuwd naar dit palette. Maakt dit palette mijn verwachtingen waar?Ik begin steeds meer fan te worden van de NYX producten. Echter, had ik nog nooit oogschaduws geprobeerd van het merk. 


De verpakking ziet er best mooi uit, maar voelt goedkoop aan en opent rampzalig. Ik ben echt lang bezig iedere keer als ik het palette open wil maken. 


Er zijn vier verschillende kleuren beschikbaar van de Ultimate paletten. Maar dit is eigenlijk de enige die mij echt aanspreekt qua kleuren. 


Jammer genoeg hebben de oogschaduws geen namen, zelfs geen nummer. Vind ik geen ramp maar het is vooral makkelijk als je uit wil leggen welke kleuren je gebruikt heb. 


Ik vind het een goede mix aan kleuren, al zitten er wel wat kleuren in die erg veel op elkaar lijken. Maar je hebt wel erg veel keuze tussen shimmer en matte. 


Toen ik ging swatchen schrok ik bij de eerste 8 oogschaduws echt. Was dit het pigment? Ik vond het zulke slechte swatches en ik kreeg er ook niet meer kleur vanaf. 


De laatste 8 oogschaduws waren al een stuk beter qua swatches. Maar toen ik het palette op mijn oog ging gebruiken maakte het alles goed. Want op mijn oog zijn de kleuren intens! Ze blenden ook makkelijk. 


Ik ben ontzettend blij met dit palette. De swatches zien er slecht uit, vind ik zelf, maar in gebruik zijn de oogschaduws zo fijn! Ik wil dit palette het liefst elke dag gebruiken, zo fijn vind ik hem.

Het palette kost €18,95 en is te koop bij Douglas. Via de website helaas nog steeds uitverkocht maar check even de beschikbaarheid bij winkels via de website.

Bedankt voor het lezen. Liefs, Melissa

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Stash flash oogschaduwpaletten | klik
♥ Too faced natural eyes palette | klik
♥ NYX round lipstick in 620 Paris | klik

Geen opmerkingen:

Een reactie posten