dinsdag 7 november 2017

Review: Essence strobing & contouring palette | Melissa

Welkom bij een nieuw artikel. Vandaag weer een review. Ik kocht dit palette omdat ik op het moment heel erg fan ben van cream bronzers en highlighters. Ik gebruik die graag als basis en daar over heen breng ik vaak dan nog een poeder bronzer en highlighter aan.  Ik zag dit grote palette van Essence en deze moest natuurlijk mee. Klik op 'meer lezen' voor mijn mening over dit palette.

  Ik vind het zo leuk dat Essence zo een palette uitgebracht heeft. Ik vind de verpakking ook top. Lekker simpel, maar strak en netjes.Er zitten dus tien kleurtjes in. De bovenste vijf kleuren zijn te gebruiken als highlighter, waarvan er 3 glanzend zijn en twee mat. Ik weet alleen niet goed wat ik met de gele matte kleur aan moet. De andere 4 kleuren vind ik mooi. De onderste 5 bronzers zijn allemaal net iets anders, maar ze zijn allemaal fijn in gebruik. 


De kleuren blenden mooi in je huid en kun je ook goed opbouwen. Op de foto hierboven heb ik wel nog een andere highlighter over de crème aangebracht. Maar wauw, ik vind het palette geweldig. Ook vooral omdat ik dus bijna alle kleuren kan gebruiken en vaak met van die grote paletten past de helft van de kleuren niet bij je huidskleur. Als je net als ik, van cream contouring houdt, dan is dit palette een must-have. En anders, probeer het eens uit met dit palette! 

Dit palette kost maar €6,99 bij de Kruidvat.

Bedankt voor het lezen. Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Complete Essence stash | klik
♥ MAC Heirloom blush in Sweet Sentiment | klik
♥ Mijn highlighter/ bronzer stash | klik

Geen opmerkingen:

Een reactie posten