donderdag 16 november 2017

Review: Catrice liquid lumizer strobing pen 020 Ready for Champagne!

Welkom bij een nieuw artikel! Vandaag laat ik je een vloeibare highlighter van Catrice zien. Zoals ik al eerder had laten doorschemeren ben ik best gek op vloeibare producten de laatste tijd. Ik zag deze pen in het schap liggen bij de Kruidvat en was ontzettend nieuwsgierig. Hoe bevalt het product? Klik snel op 'meer lezen' 

De verpakking vind ik prima. Je draait aan de onderkant en dan komt er product in het kwastje te zitten. Zelf ben ik hier nooit zo een fan van omdat er altijd 'oud' product op het kwastje blijft zitten. Het duurde alleen echt een eeuwigheid voordat er product uitkwam. Ik wou de hoop al bijna opgeven toen er eindelijk wat te voorschijn kwam.


Ze verkopen twee kleuren van de strobing pen. Er is ook nog een roze variant te koop.


De kleur is een mix tussen champagne en goud. Ik vind de kleur erg mooi, ook al vind ik mijzelf er wel wat licht voor op het moment. Ik denk dat hij net iets mooier is in de zomer. De swatches kun je hierboven vinden. 
Ik vind het een prima highlighter maar echt een aanvulling voor mijn stash is het niet. Ik heb mooiere crème highlighters. Ondanks dat is het een fijn product en ga ik hem zeker nog wel gebruiken. Ik gebruik er wel altijd nog een poeder highlighter overheen. 


De strobing pen is te koop bij het Kruidvat voor €3,99

Bedankt voor het lezen! Liefs, Melissa.

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Mijn gehele Catrice stash | klik
♥ Zoeva luxe color blush in Last love | klik
♥ MUA shimmer highlight powder in Radiant Cashmere | klik

1 opmerking:

  1. Voor mijn huid was deze helaas veel te donker, desondanks is het wel een mooi product!

    BeantwoordenVerwijderen