vrijdag 3 november 2017

Opgemaakt oktober 2017 | Melissa

Goedemorgen! Welkom bij een nieuw artikel. Vandaag laat ik jullie mijn opgemaakte producten zien van oktober. Ik vertel welke producten ik fijn vond en of ik ze opnieuw zou kopen. Klik op 'meer lezen' voor het artikel.We beginnen met gezichtsreinigingsdoekjes van de kruidvat. Ik heb hier 2 pakken van opgemaakt. Vind ik erg fijne doekjes om mijn make-up eraf te halen en heb ik al heel erg vaak opnieuw gekocht. 


Verder maakte ik twee deodorants van Rexona op. De compressed biorythm deo en een mini cotton dry deodorant. Beide vond ik prettig alleen had ik het idee dat ik niet alles uit de deo kon halen doordat die aan het einde niet meer goed spoot.


Dit masker heb ik al heel lang liggen. Ik draag bijna nooit maskertjes. Dit was de eerste keer dat ik een sheet mask probeerde. Ik vond het masker prettig alleen schoof die steeds van mijn gezicht omdat het niet de juiste vorm was. Mijn gezicht voelde erna wel erg prettig.


De Essence lashes to impress 02 single lashes MIX heb ik ook al heel erg vaak opnieuw gekocht. Ik vind deze wimpers goed aanbrengen en ze blijven nog beter zitten. Ook de lijm die erbij zit is best goed. 


Dan heb ik twee parfums opgemaakt. Links zie je een parfum van Rihanna, deze heb ik al heel lang en nu eindelijk opgemaakt. Een heel lekker zoet parfum. Daarnaast het parfum van Lady Gaga, dit parfum vind ik nog steeds heel lekker ruiken. Misschien koop ik deze nog wel eens opnieuw.


Dan een lip balsem van The body shop. Deze is niet helemaal op maar de balsem heb ik echt al sinds de middelbare school en ik had niet het idee dat die nog goed was. Dus deze gaat ook weg. 


Dan een mini van Yves Saint Laurent. Dit is een body lotion, erg lekker. De lotion trekt makkelijk in en is niet al te dik. Ik heb hier ook het parfum van. Ook fijn om die te combineren. 


Dit was het artikel! Bedankt voor het lezen. Liefs, Melissa 

Artikelen die je misschien ook leuk vind?
♥ Too faced natural eye palette | klik
♥ W7 Hollywood bronze & glow | klik
♥ Opgemaakt juni 2016 | klik

Geen opmerkingen:

Een reactie posten