donderdag 19 oktober 2017

Review: YSL Rouge pur couture the mats 214 Wood on fire

Dat ik dol ben op de lipsticks van Yves Saint Laurent, dat mag ondertussen wel duidelijk zijn. Maar het blijven hele dure lipsticks en ik heb zoveel items nog op mijn wenslijst staan. Daarom dat ik een tijd gewacht heb met het aanschaffen van een nieuwe lipstick. Ik wou graag een lipstick proberen uit de Rouge Pur Couture The Mats collectie en deze kleur leek mij prachtig! Hoe bevalt de lipstick? Klik op 'meer lezen' voor mijn review. 

Matte lipsticks vind ik prachtig, maar ze moeten wel een zachte substantie hebben. Uitdrogende lipsticks vind ik een ramp, vooral in de herfst en winter zijn mijn lippen al ontzettend droog. Deze lipstick bevat 3,8 gram. Dat is een prima hoeveelheid en let's be honest, een lipstick maak je niet zo snel op. 


De lipstick is natuurlijk prachtig. De lipstick voelt zo zwaar en luxe. Het is echt een pareltje. De huls sluit ook goed. 


De kleur vind ik moeilijk te omschrijven. Het is een nude kleur. Ik zou hem net niet in de categorie roze zetten. De kleur is wel ontzettend draagbaar en zal iedereen mooi staan. 


Hierboven ook een foto met flits. Daar lijkt 'ie wel erg roze. 


De lipstick is niet uitdrogend, maar je merkt wel een duidelijk verschil in textuur vergeleken met de Rouge volupté shine lipsticks. Die lipsticks voelen echt aan als boter. 


Ik vind hem mooi staan. Het is zeker een bijzondere lipstick en de lipsticks van YSL stellen nooit teleur. Maar ergens vind ik de kleur misschien ook een klein beetje saai. Ik denk wel dat ik deze lipstick veel ga dragen omdat die zo makkelijk te combineren is. De lipstick is gepigmenteerd, blijft goed zitten en droogt niet extra uit. 

Ik bestelde de lipstick bij Ici Paris XL voor €34,33 (afprijzing). 

Bedankt voor het lezen. Liefs, Melissa.

Misschien vind je deze artikelen ook leuk:
♥ YSL Rouge volupté 9 Rose Caresse lipstick | klik
♥ Blush collectie juni 2016 | klik
♥ MAC matte lipstick in Mehr | klik


1 opmerking: