maandag 23 oktober 2017

Review: MUA Shimmer highlight powder in Radiant Cashmere | Melissa

Al een hele tijd had ik geen bezoekjes meer gehad aan de kruidvat, dus toen ik besloot om weer eens langs te gaan, heb ik aardig ingekocht... Wat ook betekend dat er dus nog wat reviews zullen volgen! Ik begin met deze highlighter van MUA, hij leek mij erg mooi en ik wou hem graag proberen. Ben je benieuwd naar mijn review? Lees dan verder! De verpakking is prima. Beetje saai misschien. Maar hij sluit goed en er zat een stickertje op zodat je ook echt daadwerkelijk een nieuw product krijgt. 


Ik heb het idee dat dit de oude undress your skin highlighters vernieuwd zijn. Dit is namelijk een kleur die ook in die collectie zit/zat, maar de highlighter bevat meer gram en de verpakking is iets anders. Het patroon van de highlighter is wel hetzelfde. 


De highlighter bevat 8,5 gram. Het patroontje van de highlighter is zo leuk! 


De kleur zou ik toch wel omschrijven als goud. Ik denk dat als je echt een hele lichte huid heb, je misschien betere een andere kleur kunt kiezen. Maar ik heb zelf ook wel een lichte huidkleur maar vind hem ondanks dat heel mooi staan. Ik denk dat straks in de zomer, als je een zongebruind huidje hebt deze highlighter ook prachtig is! 


Zoals je vast al door had, ben ik enthousiast! Ik vind de highlight super mooi en heb hem al veel gedragen. Het is ook wel een toevoeging aan mijn stash, want zoiets had ik nog niet. 

De MUA shimmer highlight powder kun je kopen bij Kruidvat voor €5,99

Bedankt voor het lezen! Misschien vind je deze artikelen ook leuk?
♥ MUA lippenstift shade 7 | klik
♥ Favorieten van 2015 | klik
♥ Urban Decay afterglow highlighter in Sin | klik

Geen opmerkingen:

Een reactie posten