maandag 30 oktober 2017

Review: MUA 15 shade palette Fire Vixen | Melissa

In mijn stash zie je bijna alleen maar paletten met bruin tinten, maar ik merkte dat ik in mijn stash steeds meer op zoek ging naar paletten die wat roze hadden. Ik kwam dit palette tegen in de Kruidvat en wou hem direct meenemen. Dit palette deed mij ook wel een beetje denken aan de ontzettend populaire Huda paletten. Hoe bevalt dit palette mij?

Ik heb al ervaring met de oogschaduw paletten van MUA en tot nu toe gebruik ik die paletten nog steeds met veel liefde. Dit palette is wel net iets anders. Vierkante pan's en 15 kleuren in plaats van 12.


Het palette vind ik erg mooi uitzien. Simpel, strak, maar prima. Ik vind het ook fijn dat er geen kwastje meer in het palette zit, die gebruik ik toch niet.


De kleuren hebben geen namen, alleen nummers. Wel jammer maar no big deal. 


Het palette bevat een goede mix van matte en shimmer kleuren. Toen ik het palette voor het eerst gebruikte dacht ik een mooie shimmery highlight te missen, maar de onderste kleur aan de linkerkant is prachtig als highlight. 


De kleuren zijn ontzettend goed gepigmenteerd en er valt op het oog ontzettend goed mee te werken. Iedere kleur kan je tot zijn recht laten komen. Er zitten wel wat kleuren in met fall out, maar dat vind ik niet zo een ramp. De swatches. De rijen van boven naar beneden. 


Ik ben gek op dit palette! Ik gebruik hem nu al super graag. Het is ook echt een toevoeging aan mijn stash. Ik zou dit palette je zeker aanraden en voor de prijs hoef je hem ook niet te laten liggen. Hij kost namelijk €6,99 en is te koop bij het Kruidvat.


Bedankt voor het lezen. Liefs, Melissa.

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Make up revolution fortune favours the brave palette | klik
♥ MUA Heaven & Earth eyeshadow palette | klik
♥ Mijn 2016 | klik

Geen opmerkingen:

Een reactie posten