woensdag 11 oktober 2017

Favorieten September 2017 | Melissa

Welkom bij een nieuw artikel! Vandaag ga ik mijn favorieten van september (en stiekem zijn ze al wat langer favoriet) laten zien. Je ziet wel heel duidelijk wat voor make-up looks ik op het moment graag draag hihi. Klik snel verder om mijn pareltjes te zien. 

Mijn vorige favorieten artikel was in juli 2016. Hoogste tijd voor een update dus!Urban Decay Naked Ultimate Basics 
Dit palette vind ik zo fijn! Ik combineer hem wel bijna altijd met nog een licht shimmer kleurtje, maar ik hou van de 'no make-up make up look' en dit palette is perfect. Maar ook voor wat donkerdere looks. Je kan alle kanten op en hem combineren met ieder ander palette. 


MaxFactor Skin Luminizer Miracle foundation
Dit is een hele fijne foundation. Toen ik hem kocht was ik bang dat die te glowy zou zijn, daar hou ik niet van. Maar hij is helemaal niet glowy, ook niet mat maar gewoon ontzettend natuurlijk. De dekking is licht en dat vind ik eigenlijk ook juist erg fijn.


P2 Glow up! highlighter eyes + cheeks
Deze highlighter nam Laura voor mij mee uit Duitsland. Al een hele tijd terug, maar ik gebruik hem de laatste tijd zo graag. Want ik gebruik nu heel graag een vloeibare highlighter en daar overheen draag ik dan graag deze poeder. Dat geeft een prachtig resultaat.


Emite make up BB highlighting pen
Deze stick heb ik al een hele tijd. Ik kreeg hem ooit in zo een beautybox. Ik gebruik deze stick super graag voor onder mijn ogen. 


Benefit Hoola Quickie contour stick
Ik kocht een setje van Benefit met drie mini's. Ik was namelijk vooral benieuwd naar deze contour stick. Die bevalt super goed! Dus ik ga snel de fullsize aanschaffen want dit product kan niet meer uit mijn dagelijkse routine ontbreken. Zoeva Strobe gel in Halo
Oh, ik ben ook zo dol op dit product. Een hele mooie vloeibare highlight en perfect voor onder de P2 highlighter van hierboven. Eigenlijk is het een hele mooie basis highlighter voor ieder andere highlight. Op zichzelf kun je deze gel ook gebruiken maar dan heb je gewoon een heel natuurlijk effect.


Nars Powermatte lip pigment in Walk this way
Dit is zo een goede aankoop geweest! De lipstick trekt echt in je lippen, geeft bijna niet af en blijft ook nog is ontzettend lang zitten. Ik vind deze kleur ook echt prachtig.

Bedankt voor het lezen! Misschien vind je deze artikelen ook leuk?
♥ Mijn gehele lipstick collectie | klik
♥ Review Urban Decay afterglow highlighter in Sin | klik
♥ Curacao #10daysleft | klik

Geen opmerkingen:

Een reactie posten