donderdag 28 september 2017

EOTD - Smoky pink | Melissa

Het is een tijd geleden dat ik een post geplaatst heb en het is nog veel langer geleden dat ik een EOTD geplaatst heb! Om precies te zijn was dat namelijk in 2015. Allereerst wil ik toch even vertellen dat ik het bloggen echt wel mis, maar dat het zo druk is! Ik besloot voor mijzelf, dat ik wat post wanneer ik daar zin in heb. Maar als jij ons volgt op instagram of bloglovin, houd ik je natuurlijk op de hoogte van nieuwe posts! 

Ik wou weer eens spelen met make-up. Vroeger pakte ik nog wel eens een zwarte kleur op mijn ogen, maar dat doe ik niet meer. Eigenlijk ben ik heel saai geworden. Het liefst draag ik namelijk bruin en veel mat. Dus ik vond het tijd dat ik weer eens wat nieuws probeerde.


Ik moet wel even zeggen dat ik dit echt een verschrikkelijke mascara vind. De Maybelline lash sensational luscious richest black mascara is een absolute no-go.


Voor deze look gebruikte ik twee oogschaduw paletten. Namelijk Oh so special van Sleek, waar ik mee begon maar waar ik toch nog wat miste. Toen heb ik het Spring Break palette van MUA erbij gepakt.  

Ik heb eerst de donkere paars van Sleek gepakt voor de buitenste hoek en toen heb ik vooral veel roze aangebracht. Ik heb wat donkere roze naast de paarse kleur gebruikt en hoe meer ik naar de binnenste ooghoek ga hoe lichter de roze kleur word.

Bedankt voor het lezen! Hopelijk tot het volgende artikel (en ondertussen staan er ook al ruim 600 artikelen op waar je naar terug kunt kijken!)

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Review Kiko full coverage concealer | klik
♥ Studiereis Barcelone | klik
♥ Review Sleek oh so special palette | klik

Geen opmerkingen:

Een reactie posten