dinsdag 17 januari 2017

Curaçao: #10daysleft | Melissa

Mijn avontuur zit er nu echt bijna op! Aan de ene kant wil ik ontzettend graag naar huis, maar wat ga ik het missen hier. Want ook al was het soms moeilijk en wou ik ontzettend graag naar huis, ik heb hier een ongelooflijke tijd gehad. Ik heb hier dingen mogen mee maken die zo ontzettend gaaf zijn. Ik heb eigenlijk veel te weinig gedeeld van de vette ervaringen...


Het voelt dubbel om bijna naar huis te gaan. Terug naar de kou. Naar warme kleding. Zo raar dat ik over 10 dagen weer met een winterjas naar buiten moet, überhaupt met een jas. Ik heb al ruim 4 maanden geen lange broek meer gedragen!

De tijd hier duurde soms eeuwig en soms veel te kort. Maar als ik terugblik is het allemaal heel snel gegaan. Het voelt alsof ik hier gister aan kwam. Ik schrok mij dood en had het liefst het eerst vliegtuig naar huis gepakt. Maar toen ging ik 's avonds mee met mijn leuke huisgenootjes naar het feestje The Alley en had ik eigenlijk een ontzettend leuke avond! En daarna volgde er nog ontelbaar veel feestjes.Ik denk dat ik aan niemand uit kan leggen hoe het hier echt was. Tenzij je het zelf meegemaakt heb. En ik denk dat zelfs dan, iedereen het nog heel anders ervaart.

Dit eiland heeft vele voordelen en nadelen. Maar wat hou ik van Curaçao. Ik ga het eiland zo erg missen. En ook al kan ik soms niet helemaal mengen met de rust want ik heb altijd haast en stress en veel te weinig geduld. Maar hoe heerlijk is het warme weer, de hoeveelheid feestjes, de stranden, de prachtige plekken?

Of het studentenleven echt iets voor mij is, daar valt nog over te twijfelen. Maar ik ga mijn huis missen met al mijn ontzettend lieve gezellige telamonsters. Want wat een groep en wat een geweldige mensen.


Waar kijk ik naar uit in Nederland?
- Naar mijn thuis met papa, mama, luna, kaya en de hele beestenbende.
- Knuffelen, heel veel knuffelen met Luna & Kaya.
- Normaal avondeten
- Warm douchen & een warm bad!
- Mijn vrienden en familie
- Mijn eigen auto '
- Mijn tweepersoonsbed
- Mijn eigen grote kamer
- Shoppen! In een echte stad met weer geld wat ik uit kan geven 

Waar kijk ik niet naar uit in Nederland?
- Met de metro naar school gaan
- Sneeuw en kou

Wat ga ik NIET missen van Curaçao?
- De muggen en de jeuk! Mijn hele benen zijn kapot en zitten onder de littekens 
- Mijn was naar de wasserette moeten brengen
- Boodschappen doen en dan verdwijnt vervolgens de helft uit de koelkast 
- Kakkerlakken en alle andere vieze insecten
- Wakker gemaakt worden door dronken mensen of onzin
- Moeten rondkomen van veel te weinig geld en m'n spaarrekening moeten plunderen

Wat ga ik missen aan Curaçao? 
- De gezelligheid van mijn huisgenootjes
- De hoeveelheid feestjes
- Het warme weer (en de dagen zonder regen)
- De vrijheid (In Curacao kan alles! #bijnaalles) 
- De stranden
- Alles is dichtbij 

Ik hou van Curacao en ik ga het verschrikkelijk erg missen!  Maar ik heb zin om mijn vrienden, familie en hondjes te zien. 


1 opmerking:

  1. Zal vast niet je laatste trip naar Curaçao zijn, maar de volgende keer zal ook nooit hetzelfde zijn! Wij zijn ook blij als je dadelijk weer lekker thuis komt.

    BeantwoordenVerwijderen