vrijdag 16 december 2016

6x restaurants in Curaçao | Melissa

In Curaçao heb je ontzettend veel restaurants. Maar als arme student kan ik dat helaas niet betalen. Maar toen papa en mama er waren heb ik toch wat leuke (en minder leuke) restaurants gezien. Ik show je wat pictures en vertel je hoe het ons beviel. 

Hemingway (Mambo beach)
De eerste avond dat ik samen was met mijn ouders gingen we bij Hemingway eten. Ik had kibbeling. Erg lekker en het ziet er super leuk uit. Er was live music, wat ik zelf op dat moment wel een beetje storend vond, aangezien ik natuurlijk mijn ouders al 2 maanden niet gezien had en de muziek vrij hard was. Bediening is wel vriendelijk en het is een leuke plek om te zitten. 


Old Cheesery (Riffort)
If you love cheese, you must go here!! Serieus, ze hebben oude kaas, echte oude kaas. Ik heb hier geluncht en liked it. Mams is ook dol op kaas, alleen paps niet zo erg maar ze hebben ook dingen voor mensen die niet van kaas houden.


Fort Nassau (Punda/Otrobanda)
Dit is een restaurant wat vooral bekend staat om zijn ligging. Het ligt namelijk op een berg en je hebt uitzicht over heel Willemstad. Wij gingen hier lunchen maar avondeten moet hier ook echt super zijn. Het is een restaurant met internationaal eten. Wanneer je reserveert vraag dan wel om een tafel met uitzicht op de stad (en niet op de fabrieken!!).


Delifrance (Bloempot Mall)

Ja, ook in Curacao hebben wij de Delifrance. Hier hebben we geluncht, prima, makkelijk, niet luxe gewoon lekker een broodje eten.Bijna thuis (Weg naar Jan Thiel)
Dit is een Nederlands eetcafé. Gezellig en heerlijk eten. De hamburger was zo heerlijk!! We hebben hier zelfs 2 keer gegeten, de 2e keer heb ik gehaktballetjes op. Ook erg lekker.


Pirate's Bay
Oh dit was vreselijk. De locatie is top. Maar de bediening is verschrikkelijk. Ons drinken en voorgerecht kwam vrij snel. Maar toen het hoofdgerecht, we hebben er zo'n anderhalf uur als het geen 2 uur is opgewacht. Toen we er om vroegen, je moet echt opstaan van je tafel en naar personeel toe lopen wil je bediening, kwam het na 15 minuten ongeveer. En mijn eten was koud. Ijskoud, zelfs de buitenkant. Vervolgens moest er opnieuw bediening gezocht worden en het eten werd teruggepakt zonder sorry, zonder wat dan ook. Ze hadden het even weer in de magnetron gegooid en terug op m'n bord gegooid. We hebben het hier zeker niet naar ons zin gehad en zouden hier nooit maar dan ook nooit meer teruggaan.


Wij hebben ook nog gegeten bij de eetcafé de buurvrouw en eetcafé de buren. Beiden leuk en lekker! Helaas ben ik vergeten foto's te maken. Oeps! Oh en wat ook echt ontzettend leuk is, iedere donderdagavond is er in Curaçao Punda Vibes. De stad is dan net wat levendiger. Winkels zijn open tot 8 uur. Er is veel live music in de stad en mensen gaan dansen.

Dit was het weer even. Ayoo.

2 opmerkingen: