zondag 16 oktober 2016

Curaçao: 7 weken van huis | Melissa

Al meer dan 6 weken ben ik van huis en al meer dan 6 weken heb ik niks van mij laten horen. Sorry, maar het is hier zo anders. Ik had vlogs beloofd, ik had artikelen beloofd en ik heb niks waargemaakt. Van menig vriendin (en natuurlijk van Floor) al op mijn kop gehad maar hier komt dan echt pas mijn eerste update vanuit dushi Korsou.
Ik ga in dit artikel vertellen hoe het met mij gaat en zal dan snel (oh nee, weer beloftes) nog wat artikelen over Curaçao zelf maken.

Zoals jullie misschien door hadden, ik keek er niet echt naar uit om naar hier te vertrekken. Maar ik moest. Dus ik ging.

Dinsdag 30 augustus begon vroeg mijn avontuur. In mijn eentje een lange vlucht maken. Vervolgens in mijn eentje door de douane. En toen op naar mijn huis voor 5 maanden.

Alles ging best goed. Maar toen ik thuis (hier in Curaçao) kwam verlangde ik gelijk naar huis. Ik heb de hele middag depressief op mijn kamer gezeten. Er was overigens ook amper leven in het studentenhuis toen. Rond 7 uur werd het druk thuis en ben ik mij even gaan voorstellen. Doodeng. Maar ik besloot gelijk mee uit te gaan die avond. Er was een super leuk feestje en bijna het hele huis ging. Naar The Alley. Iedere dinsdagavond is er bij The Alley onbeperkt zuipen voor 15 gulden. En zuipen kan iedereen hier wel.Het was echt een gezellige avond. Ik had 5 dagen vrij genomen voordat ik moest beginnen op stage. Ik heb die dagen echt genoten. Volop genoten. Ik ben een dagje naar Mambo Beach geweest, naar Porto Marie, naar Jan Thiel. En er waren heel veel meer feestjes. Al snel was er de full moon party op Kokomo. Dit is een maandelijkse feest. We gingen met ons huis met een lokal bus en naar Nachtwerk. Ik vind iedereen super leuk in ons huis, dus dat is zeker fijn.

Oh en het vetste feest was bij ons thuis. Een super leuke poolparty. We hadden dj's van cafe de tijd en een fotograaf en het was vet druk.

Toen begon stage en ik moest veel nieuwe dingen leren. En ik ben nog steeds aan het leren.

Na 3 weken kwam er een minder leuk berichtje. Mijn opa overleed. Dit kwam echt als een klap en ik ben 2 dagen later terug naar Nederland gevlogen. Ik ben toen anderhalve dag thuis in NL geweest en toen weer terug gevlogen naar Curaçao. Heel erg fijn om even thuis te zijn, mijn hondjes eindelijk weer te knuffelen en op een mooie manier afscheid te nemen van mijn opa. Wel heftig om zoveel te vliegen in zo een korte tijd.Toen ik net geland was in NL kwam er bericht uit Curaçao, er was een vreemde man bij ons in huis geweest met de intentie tot diefstal. Hij heeft 100 gulden gestolen van een slaapkamer en is toen ontdekt. Maar toch vond ik het even schrikken. Het voelt gewoon alsof ik nu 2 huizen heb. In NL en in Curaçao en bij beide wil je graag zijn.

Inmiddels ben ik alweer 3 weken terug en heb ik vooral heel veel gewerkt en gefeest. Want in Curaçao is er iedere dag wel een feestje te vieren.Van de week had ik 2 big ass kakkerlakken in mijn badkamer! Echt te smerig. Ik ben mij doodgeschrokken toen ik de douche uitkwam en zo een joekel zag zitten. Ik heb het hele huis bij elkaar geschreeuwd. 'S avonds heeft iemand de kakkerlakken verjaagd. ♥♥♥♥

Iets wat ik hier echt het allernaarst vind, dat zijn de muggen. Ik ben compleet lek gestoken. En de muggen steken zijn hier iets heftiger als in NL. Ik krap alles open en het is echt niet chill.

Ik heb het hier in ieder geval erg naar mijn zin. Hoe erg ik er ook naar op keek in het begin, dit had ik niet willen missen. En er zijn hier zo veel kleine genietmomentjes. Op de vetste feestjes, of met het hele huis wat leuks doen, heerlijk in de zee, of slapen op het strand. Het is prachtig. Dushi Korsou heeft opnieuw mijn hart gestolen. Maar natuuuuuuurlijk, mis ik Nederland ook. En in het bijzonder mis ik natuurlijk mijn geweldige lieve leuke knappe hondjes.

Ayooooooo, de groetjes uit Korsow!

1 opmerking:

  1. ❤ de hondjes missen jou ook....maarre wij ook
    Nog 18 dagen dan zullen we er zijn

    BeantwoordenVerwijderen