zondag 4 september 2016

Review: Maybelline the colossal volum' express waterproof mascara | Melissa

Het is tijd voor een waterproof review. Want voor de meeste is de zomer over. Maar ik ga net pas naar de zon toe voor 5 maanden. Een waterproof mascara is dan natuurlijk heel erg fijn. Dus vandaag review ik deze mascara van Maybelline. Ik vind het fijn dat de mascara's van de drugstore beschermt zijn met een kartonnetje. Maar ik zie toch liever gewoon een doosje erom heen. 


De mascara bevat 10 ml. De verpakking vind ik prima. Ik ben niet zo kritisch als het om mascara verpakkingen gaat. 


De mascara belooft waterproof te zijn, natuurlijk. Maar ook om 7x zoveel volume te geven en dat in maar één laagje. Hij belooft ook niet te klonten. 
Ik vind het borsteltje fijn werken. Alleen in hoekjes brengt de mascara niet heel gemakkelijk aan. Maar voor de rest kan je overal super gemakkelijk bij komen en echt binnen 2 of 3 laagjes ben je klaar. 


De mascara heeft mij echt ontzettend verrast. Ik weet dat de mascara's van Maybelline over het algemeen super goed zijn. Maar ondanks dat is het zo een goede mascara! 


De mascara klontert ook helemaal niet. Super fijn. De foto hieronder is niet al te scherp, maar je ziet het effect van de mascara wel erg goed. 

Oh en, hij is waterproof! 


Ik ben blij! Het is een super fijne mascara. De mascara is goed zwart, maakt mijn wimpers lang, klontert niet en is waterproof. Wat wil je nog meer? 

De mascara van Maybelline kost €15,49 en is te koop bij Kruidvat. 

Bedankt voor het lezen. Liefs, Melissa,

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Wenslijst maart 2016 | klik
♥ Make up revolution lip lava in Tremor | klik
♥ Catrice glam and doll false lashes mascara | klik

1 opmerking:

  1. Ik vind deze ook heel goed! Echt een klassieker onder de drogist mascara's.

    BeantwoordenVerwijderen