donderdag 18 augustus 2016

Wat wil ik de 2e keer in Curaçao echt doen? | Melissa

Nu ik bijna terug ga naar Curaçao heb ik natuurlijk een lijstje gemaakt met dingen die ik nog wil zien en doen in Curaçao. Dingen die ik de eerste keer niet gedaan heb. Maar die je volgens blogs en websites echt moet zien. Kijk je mee naar mijn lijstje?


Naar Cas Abou beach
Dit moet een heel mooi strand zijn. Witte stranden, helder blauwe zee, daar staat Curaçao natuurlijk sowieso bekend om. De eerste keer heb ik al vele mooie strandjes en plekjes bezocht op het eiland. Maar dit strand heb ik toen niet gezien!


Een bezoekje aan de Blue room
Dit is een verborgen grot, je kunt hier alleen komen door te zwemmen. Vorige keer ben ik hier niet geweest omdat ik niet van onderwater zwemmen hou en je raad het al; dat is de enige manier om hier te komen! Dit keer wil ik er zeker wel heen. De grot licht namelijk helemaal blauw op en het moet echt een ontzettend mooie ervaring zijn.Feesten op Mambo Beach
Op Mambo moeten de leukste feesten zijn. Ik ben hier wel geweest overdag, maar in de avonduren moet dit strand nog veel gezelliger worden.Wilde flamingo's zien
De eerste keer had ik hier niet zo'n zin in. Maar eigenlijk heel stom want dit moet echt wel gaaf zijn om te zien! Dus ik wil ze graag nog zien. En ja, als je er toch een tweede keer ben, dan waarom niet?


bron: www.fotograafcuracao.com

Naar Saint Tropez
Dit is een groot luxe zwembad met een leuke bar. Hier wil ik graag een dagje spenderen bij het zwembad.

bron: www.mangasina.com

Dit was het wel even. Ik ga jullie natuurlijk up-to-date houden met straks mijn hotspots, mijn eigen afbeeldingen (inplaats die van google) etc. etc. etc. 

Bedankt voor het lezen. Liefs! 

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Nog 100 dagen voor Curaçao... | klik
♥ Shoplog Londen 2015 | klik
♥ Waar wil ik nog heen? | Klik1 opmerking: