zondag 7 augustus 2016

Waar wil ik nog heen? | Melissa

Dat ik van reizen hou, mag ondertussen wel duidelijk zijn. Ik wil reizen. Ik wil de wereld zien en ik wil mooie plaatsen ontdekken. Helaas is reizen niet gratis en moet ik geduldig wachten. Maar met dromen is niks mis? Vandaag laat ik jullie de plekken en landen zien waar ik echt heel graag een keer geweest wil zijn.
beach, summer, and house afbeelding
Heel erg lang geleden maakte ik een soort gelijk artikel. Ik kan ondertussen daar al wat dingen vanaf schrijven! Klik hier voor dat artikel. Ik leer op school natuurlijk ook over verschillende landen en mijn lijst is dus aardig uitgebreid.

Ergens bovenaan op mijn lijstje staat French Polynesia. Oh echt, dit moet zo prachtig zijn. Zoek maar eens foto's op! Helaas niet makkelijk om er te komen.Het is een heel klein eilandje in de stille oceaan. Dicht bij, maar nog steeds heel erg ver weg, van Nieuw Zeeland.


Australië, dit moet ook zo geweldig zijn. Ik wil de hoofdstad Sydney natuurlijk bezoeken maar ook de afgelegen plekken.

Schotland, deze valt er misschien een beetje buiten. Maar dit lijkt mij zo een bijzonder land. Er moet een prachtig landschap zijn en de highlands natuurlijk. Het loch ness meer ligt ook in Schotland! Ik wil ook graag the Jacobite train en het Glenfinnan viaduct zien. Het plaatje hieronder ken je namelijk vast wel uit de Harry Potter films.


Venetië, ten eerste ben ik nog nooit in Italië geweest. Such a shame! Het is natuurlijk vooral een groot toeristisch gebied door de prachtige gondels. Maar er staan ook heel erg veel prachtige gebouwen. Het lijkt mij een hele indrukwekkende stad.

Palma de Mallorca, hier ben ik ooit geweest, maar toen was ik nog heel klein. Ik zou hier heel graag nog een keertje naar toe gaan.

Canada, niet alleen omdat Justin Bieber hier vandaan komt, maar het lijkt mij hier ook gewoon heel erg bijzonder. Waar ik dan precies heen zou willen in Canada, dat weet ik nog niet..

Las vegas, San Francisco, Los Angelos, Florida, Miami, Texas, eigenlijk zou ik gewoon iedere staat en stad in de Verenigde Staten willen bezoeken!

Mexico, dit lijkt mij ook zo bijzonder! Mijn ouders zijn hier op vakantie geweest en ik zou er ook graag heen gaan.

Aruba en Sint Maarten, de smaak in Curaçao heb ik te pakken, maar ik zou ook graag buur eilanden opzoeken. Sint Eustatia en Bonaire trekken mij wat minder.

Brazilië, de Malediven (natuurlijk!), Hawai, Madagaskar, Bali, Indonesië zijn ook landen waar ik nog nieuwsgierig naar ben! 

Dat word dus sparen, maar ik zet mijn doel laag in, ik hoop volgend jaar namelijk één van Europese landen te bezoeken die op mijn lijstje staan. Maar stiekem wil ik ook heeeel erg graag nog een keer naar Oostenrijk. En eigenlijk is ieder bezoekje aan welk land dan ook bijzonder!

Bedankt voor het lezen. Ik ga dit jaar naar Lloret de Mar en daarna natuurlijk op stage in Curaçao. Waar wil jij nog graag heen?

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ 5 maanden naar Curaçao | klik
♥ Een nieuwe start | klik
♥ MAC paintpot in Vintage Selection | klik

Doe jij al mee aan onze winactie? Meedoen kan tot en met 26 augustus 2016. Klik hier.Geen opmerkingen:

Een reactie posten