donderdag 25 augustus 2016

Review: Make up Revolution ultra contour palette | Melissa

Naar dit palette van Make up revolution was ik erg benieuwd. Contouren is hot en dit palette heeft verschillende kleuren waarmee je de perfecte contour zou moeten krijgen. Make up revolution is een leuk, budgetproof merk, dus dit palette trok mijn aandacht. Hoe bevalt het palette?

Ik vind het netjes dat het product nog een doosje erom heeft. Je hebt van dit palette ook een crème versie.


De verpakking zelf vind ik echt verschrikkelijk. Je ziet er hele vieze vlekken op zitten en ik vind het gewoon lelijk. 


De binnenkant is wel strak. Simpel, maar prima. 


Maar het draait natuurlijk allemaal om de poeders. Eerlijk gezegd, ik heb geen flauw idee wat ik aan moet met de helft van de poeders. De witte highlighter, rechtsboven leek mij prachtig, maar op het gezicht aangebracht, iel! Het ziet er niet uit. Die kleur ga ik dus zeker weten niet meer gebruiken. 


De highlighter rechtsonder vind ik wel mooi. En de tweede bronzer van links onder vind ik ook goed werken. En eerlijk gezegd: that's it. 


Hieronder de swatches. 


Dit palette is een huge failure voor mij. Ik weet niet of het aan mij ligt, maar de helft van de kleuren in het palette zijn niet bruikbaar voor mij. Er zijn twee kleuren die ik fijn en mooi vind, maar de rest vind ik erg tegenvallen. Jammer. 

Ik bestelde dit palette voor €9,99 bij makeupmusthaves.

Bedankt voor het lezen. Liefs, Melissa.

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Flormar waterproof lipliner no. 216 | klik
♥ Stash flash: mijn MAC lipsticks | klik
♥ Make up revolution Naked chocolate palette | klik


Geen opmerkingen:

Een reactie posten