donderdag 11 augustus 2016

Review: MAC matte lipstick in Mehr | Melissa

Het was tijd voor een nieuwe MAC lipstick. Dit is nummer 14 (of eigenlijk 13, ik ben chatterbox kwijt geraakt! ) Ik koos voor de super populaire kleur Mehr. Iedereen is hier altijd zo razend enthousiast over, dan moet die mij toch ook mooi staan? Toch wist ik niet zeker of dit een kleurtje voor mij zou zijn. Hoe bevalt de lipstick mij? 


Ik ben stiekem, als één van de weinige waarschijnlijk, niet zo heel erg dol op matte lipsticks. Ik vind het mooi staan, maar ik vind een droge substantie heel erg onprettig. Daarom vind ik mat leuk, zolang het niet te uitdrogend is. 


MAC lipsticks bevatten 3 gram. De verpakking is zoals wij gewend zijn van MAC. Een simpele, maar goed sluitende, zwarte kogelvormige lipstick. Mehr zit in de vaste collectie van MAC.


Ik was bang dat de kleur te bruin voor mij zou zijn, maar echt bruin vind ik hem niet. Hij is roze maar dan wel met een bruine tint. Heel bijzonder maar ook super draagbaar. De kleur ligt erg dicht bij mijn eigen lip kleur. 


En in mijn ogen een heel belangrijk punt, de lipstick is niet uitdrogend! Natuurlijk is het geen romige lipstick, maar hij zal je lippen niet extra uitdrogen. Al denk ik dat als ik echt last van mijn lippen heb ik liever een andere lipstick er bij zou pakken. 


De pigmentatie is goed, maar ik had ook niet anders verwacht. De lipstick trekt een heel klein beetje in de lijntjes maar niet opvallend. Hij blijft ongeveer 4 uur mooi zitten. 

Hierboven de swatch op mijn arm.

Mijn lippen zonder iets erop.

En de twee foto's hierboven met Mehr op mijn lippen! 

Ik ben heel erg blij met mijn aankoop. Ik snap heel erg goed dat dit een populaire lipstick is. De kleur is apart, maar super draagbaar. Ik denk dat deze lipstick bij veel mensen mooi staat en ook bij veel verschillende looks. 

Ik bestelde mijn Mehr lipstick via douglas.nl voor €19,50

Bedankt voor het lezen. Liefs, Melissa.

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Opgemaakt oktober 2015 | klik
♥ Favorite 5 things at the moment #5 | klik
♥ Nars blush in Unlawful | klik

Doe jij al mee aan onze winactie? Meedoen kan tot en met 26 augustus 2016. Klik hier.

1 opmerking:

  1. Het is Mehr! Die staat al een tijd op m'n wishlist. Blijft echt een super mooie kleur!

    BeantwoordenVerwijderen