zondag 28 augustus 2016

Lloret de mar verslag | Melissa

Helaas zit mijn weekje in Lloret er alweer op. Maar zoals alle voorgaande jaren komt er natuurlijk altijd nog een verslagje. Je kunt mijn vlogs ook snel zien op youtube maar ik wou toch ook graag nog een artikel maken over wat we gedaan hebben. Kijk je mee?Dinsdag 9 augustus
We kwamen aan rond 9 uur/half 10 's avonds in ons hotel. We moesten gelijk door naar de kroegentocht. Dat was echt een gehaast. We moesten namelijk kwart over 10 op de strip staan. We hadden letterlijk 10 minuten om ons om te kleden. Toen kwamen we bij de strip aan en was de helft hun geld vergeten. Uiteindelijk mistte we de eerste club maar konden we na veel stress aansluiten bij de tweede. We startte bij Aztek, daarna naar The Box, en toen naar St. Trop. We zijn uiteindelijk bij St. Trop gebleven de rest van de avond.


Woensdag 10 augustus
Overdag hebben we bij het zwembad gelegen. Rond 8 uur moesten we verzamelen voor vlaflip. We gingen met bussen van gogo naar Barcelona waar vlaflip was. Daar was SBMG, hun deden het wel erg leuk. We waren rond 2 uur terug op de strip en gingen toen nog naar Cartoon. Cartoon is een Nederlandse kroeg?

Donderdag 11 augustus
Overdag gingen we naar het strand. 'S avonds was Totally summer in Tropics. Leuk, alleen toch stiekem een beetje jammer dat bij onze editie Manuel en Geza kwamen. Ik vind Manuel namelijk helemaal niet leuk. Hij was ooit bij ons in het dorp en toen deed die zo belachelijk arrogant. Als acteur vind ik hem goed maar daar blijft het ook bij.Vrijdag 12 augustus
We gingen overdag naar Beachday. Met een boot werden we naar een stukje afgelegen strand gebracht. Daar kon je dan onbeperkt frisdrank en hamburgers halen en watersporten. Wij zijn alleen op de bananenboot geweest en ik vond dit stiekem een ontzettende tegenvaller. Het is namelijk zo belachelijk druk op het strandje. Je kan er amper liggen en continu kreeg ik allemaal zand over mij heen omdat mensen gewoon over je heen moeten lopen.

Rond een uur of 5 waren we terug op het strand van Lloret en toen gingen we ons klaarmaken voor Millenium. Millenium is een feest in een grote villa buiten Lloret, je moet uitgenodigd worden ervoor. Als je uitgenodigd ben, kan je kaartjes kopen op een andere dag en dan word je opgehaald met de bus en naar de villa gebracht. Het feest was super vet. Maar wij zijn helaas toch een beetje opgelicht.

Het meisje dat ons uitnodigde vertelde ons dat als wij naar Millenium wouden, dan moesten we verplicht ook naar het feest dat zaterdag in Alcatraz was, Lloret selected. Samen zou dat €85 euro zijn. Maar wij zijn ook dom geweest, want ze vertelde dat in Millenium 2000 Nederlanders zouden komen en bij Lloret Selected 500. Hoe kan het dan zijn dat je verplicht naar Lloret Selected moet om ook naar Millenium te mogen???? We spraken ook mensen en die wisten niks af van Lloret Selected en die hadden zeer zeker ook geen 85 euro betaald.

Wij zijn na Millenium nog naar Bumpers gegaan.


Zaterdag 13 augustus
Overdag hebben we geslapen. En 's avonds gingen we dus naar Lloret Selected. Het was daar heel vol en niet al te leuk. We zijn daarna naar Cartoon gegaan.

Zondag 14 augustus
We hebben overdag weer niet veel gedaan.We gingen avondeten bij Pinoccio? Opzich prima eten.  'S avonds was Broederliefde in Tropics. Dus we gingen naar Tropics toe. Super gezellig, maar heel druk. Daarna gingen we nog naar Cartoon. 

Maandag 15 augustus 
Vandaag gingen we naar het waterpark. Ook een tegenvaller, maar we hadden gratis entree door een pakket van gogo. Het was zo belachelijk druk in het park. Voor alle leuke glijbanen stonden ontzettende rijen. En ik kreeg een watermeloen op mijn hoofd toen ik lag te slapen dus ik ben naar huis gegaan met koppijn. We gingen met z'n alle uiteten. Ik weet alleen niet meer precies waar.
'S avonds gingen we weer naar Tropics, maar dat viel enorm tegen. Dus gingen we naar Bumpers en ook nog even naar Cartoon. 
Dinsdag 16 augustus
Onze laatste dag! We hebben overdag bij het zwembad gelegen. We werden om kwart over 6 opgehaald door de bus. Geen van ons wou naar huis maar helaas moesten we...

Het was een heerlijke vakantie. Op de strip hebben ze trouwens ook heerlijke pizza's, vooral als je een drankje op hebt! ;)

Ik heb stiekem echt heimwee naar Lloret. Ik heb er heel erg van genoten. Dat zie je ook wel in de vlogs. Die komen snel online!

Liefs, Melissa.

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Favorieten muziek van het moment 4 | klik
♥ Een nieuwe start | klik
♥ Shoplog Ibiza | klik
1 opmerking:

  1. Super veel leuks gedaan! Geen wonder dat je heimwee hebt gekregen. Fantastische vakantie :D

    BeantwoordenVerwijderen