zondag 10 juli 2016

Terugblik op schooljaar '15 '16 | Melissa

Vandaag, 30 juni, had ik mijn laatste toets van 2016. Dat klinkt heel vreemd, niet? Aangezien we pas op de helft van het jaar zitten. Maar ik vertrek over (vandaag) precies 2 maanden naar Curaçao. Ik wil even terugblikken op het afgelopen schooljaar. Klik op 'meer lezen'
Ik heb dit jaar wel vaker geschreven over mijn 'nieuwe' school. Het viel mij zwaar. Dat valt te lezen in dit artikel. Mijn leven zat helemaal volgestouwd en ik had nog weinig tijd voor leuke dingen en vriendinnen.

Het hele jaar is erg hectisch geweest. Vaak lange dagen, soms moeilijke toetsen en mijn school is ook echt wel streng. Wat ik snap en vaak ook niet erg vind, aangezien ik een opleiding volg tot luchtvaartdienstverlener. Maar soms is het moeilijk.

Dan had ik in november een heerlijke break. Ik ging naar Londen met mijn moeder! Ik heb plogs gemaakt, mocht je nieuwsgierig zijn. Klik hier voor deel 1 en hier voor deel 2.

Eind november kreeg ik Kaya, mijn ontzettend eigenwijze pup, maar waar ik ook heel erg verliefd op ben nog iedere dag.


Eind januari ging ik naar Barcelona met school. Wel leuk maar ik miste thuis heel erg en was dan ook heel blij om thuis te zijn.

Toen ergens in februari, vlak voor mijn verjaardag (15 februari werd ik 18!) kreeg ik te horen dat het mij gelukt was. Ik ging stage lopen in Curaçao!

Op 11 april kwam onze allereerste vlog online. Ontzettend spannend maar hij werd erg goed ontvangen.

Super onverwachts kreeg ik er een nieuw baantje bij. Op 4 mei had ik mijn eerste werkdag en werden Floor en ik collega's.

En toen kwamen de laatste spannende weken op school... Veel toetsen en de laatste loodjes voor Curaçao.


Ik krijg in de 3 jaar dat ik op school zit 10 praktijktoetsen. Die erg belangrijk zijn voor het behalen van mijn diploma. Dit jaar heb ik er 4 gehad. De laatste periode 2, beide vond ik ze erg moeilijk en ik was dus super gespannen. Maar ik heb alle 4 de toetsen gehaald. Wat een opluchting.

Nu ga ik mij voorbereiden op mijn vakantie naar Lloret en daarna mijn stage naar Curaçao en natuurlijk nog wat geld verdienen. 

Liefs, Melissa.


Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Stash flash: blushes | klik
♥ Favorieten van 2015 | klik
♥ Quotes, mijn favorieten | klik

1 opmerking:

  1. Leuk artikel om te lezen. Wat gaaf dat je stage naar Curaçao gaat. Fijne vakantie alvast toegewenst in Lloret

    BeantwoordenVerwijderen