zondag 31 juli 2016

Review: W7 hollywood bronze & glow | Melissa

Dit palette kennen vele beautylovers waarschijnlijk al. Het is namelijk een heel mooi product opzich, maar ook, volgens vele, een hele goede dupe voor het palette van Charlotte Tilbury. Ik ben misschien een beetje laat met dit palette, maar toch wil ik hem nog bespreken op de blog! 

De verpakking van het palette vind ik helemaal prima. Het is geen super luxe verpakking, maar het is dan ook een heel vriendelijk product voor je portemonnee. Het doosje is stevig en sluit goed.


\
Ik bestelde het palette op makeupmusthaves. Het was super stevig verpakt. Heel erg fijn! Want wat is vervelender dan een gebroken product binnen krijgen?


Er zit ook nog plastic over de poeders zelf. Er zit ook een kleine spiegel in het doosje. Het patroontje in de poeders vind ik erg leuk, maar dat is natuurlijk eigenlijk door Charlotte Tilbury verzonnen! 


De poeders bevatten beiden glans. Zowel de bronzer als de highlighter. Bij de highlighter verwacht je natuurlijk een mooie glans maar bij een bronzer zie ik hem liever mat. 


Echter in gebruik heeft de poeder een stuk minder glans. Hij is niet compleet mat maar het is alsnog een mooie contour kleur. De highlighter is ook erg mooi maar had van mij dan toch wat minder glans mogen bevatten. 


Ik ben super blij met dit kitje en heb hem al heel erg vaak gebruikt. Ik snap heel erg goed waarom iedereen dit zo'n fijn product vind! Het is een super betaalbaar product en hij werkt erg fijn.

Ik kocht mijn kitje op makeupmusthaves.nl voor €5,99.
Bedankt voor het lezen. Liefs, Melissa.

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Photo diary zomervakantie 2015 | klik
♥ Urban decay highlight in Sin | klik
♥ Opgemaakt #4 | klik

Doe jij al mee aan onze winactie? Meedoen kan tot en met 26 augustus 2016. Klik hier.

1 opmerking:

  1. Bijna alle producten van W7 lijken wel dupes voor iets! Maar ik ben er meestal wel tevreden mee. Dit setje ziet er ook netjes uit :D

    BeantwoordenVerwijderen