zondag 24 juli 2016

Review: Oriflame giordani gold iconic lipstick in Raspberry blush | Melissa

Samen met mijn moeder plaatste ik een bestelling bij Oriflame. Ik koos niet zo heel erg veel uit, maar ik koos wel deze lipstick uit. Random, uit een boekje. Het was een gok met de kleur. Maar de kleur viel mij gelukkig mee toen ik hem uitpakte. Dus vandaag laat ik deze lipstick aan jullie zien! Kijk je mee?
De lipsticks uit deze lijn bevatten SPF 15 en zijn met argan olie verrijkt. Ik houd van zachte lipsticks, dus dat vind ik helemaal top.


De lipstick bevat 4 gram. Ik koos voor de kleur Raspberry blush maar er zijn nog een hele hoop andere kleuren. 


De verpakking sluit goed, dat is het belangrijkst. Het uiterlijk ervan, wat ik daar van vind weet ik nog net zo niet... Aan de ene kant vind ik het luxe, maar toen ik hem net uitpakte vond ik de verpakking niet zo.. 


De kleur is net geen rood en net geen roze. Hij ligt er tussen. Dat soort kleuren vind ik prachtig wanneer ik voor een opvallendere lipstick kies.


Op je lippen voelt de lippenstift heel erg lekker zacht aan. Hij brengt heel gemakkelijk aan. Ook is de pigmentatie goed, al merk je natuurlijk wel dat het een romige lipstick is. 


De lipstick blijf ongeveer 4 uur zitten en geeft niet heel erg af. Hieronder vind je de swatches.


Achteraf vind ik het echt een hele mooie lipstick. Ik denk dat ik deze vaak ga gebruiken. Op de site kost de lipstick €17,00. Dat vind ik dan weer best wel veel. Ik betaalde €10,- voor deze lipstick via de collega van mijn moeder.

Je kunt oriflame naar mijn weten alleen online bestellen via http://nl.oriflame.com/
Bedankt voor het lezen. Liefs, Melissa.

Artikelen die je misschien ook leuk vind;
♥ Blush collectie | klik
♥ TAG: 10 vragen over de zomervakantie | klik
♥ Floor haar eerste vlog | klik

2 opmerkingen:

  1. Vind de kleur van de huls alleen al mooi! Het kleurtje zelf staat je ook heel erg goed :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat goed dat er arganolie en SPF 15 in zit, ik vind dat persoonlijk echt belangrijk!
    Ik volg je blog nu op bloglovin, volg je me terug? X

    BeantwoordenVerwijderen