donderdag 7 juli 2016

Review: Maybelline the blushed nudes eyeshadow palette | Melissa

Ieder bezoekje aan de kruidvat was ook een bezoekje aan dit palette. Ik twijfelde al heel lang, maar hij leek mij zo mooi. Toen er laatst bij Kruidvat 1+1 gratis was op alle make-up, ging die mee! Bevalt die ook echt zo goed of was het een teleurstelling? Ik vind de verpakking prachtig. Stevig, praktisch, het klopt helemaal. 


 De oogschaduws hebbe geen namen. Jammer, maar geen ramp. Het palette bevat 12 oogschaduws. 


De kleuren zijn heel mooi, natuurlijk en makkelijk te dragen. Helaas wel allemaal met shimmer. Ik had graag nog een echte matte kleur gezien. De kleuren zijn overigens niet allemaal met heel veel glitter. Sommige hebben meer een soort satijnen finish. 


De oogschaduws zijn goed gepigmenteerd maar helaas super kruimelig. En als de oogschaduw eenmalig ligt op plekken waar je geen oogschaduw hebben wilt, krijg je het er super moeilijk af! 


Hierboven zie je de kleuren goed. De kleuren kunnen wel echt super goed gecombineerd worden en zijn erg makkelijk in een look te gebruiken.


Hierboven de swatches van de bovense rij. 


En hier de swatches van de onderste rij. 

Het palette stelt mij helaas toch een klein beetje teleur. De oogschaduws zijn heel erg kruimelig en dat vind ik verschrikkelijk! De kleuren zijn wel erg mooi dus dat maakt het een beetje goed. 

Dit palette van Maybelline kun je kopen bij de Kruidvat voor €15,99
Bedankt voor het lezen. Liefs, Melissa.

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Favoriete muziek | klik
♥ Stash flash: mono's, pigments en créme oogschaduw | klik
♥ 5 favorieten januari 2016 | klik

1 opmerking:

  1. Jammer dat hij je wat tegenvalt! Ik vind dit zelf wel een fijn palette.

    BeantwoordenVerwijderen