donderdag 21 juli 2016

Review: Maxfactor creme puff blush in Seductive Pink | Melissa

Al heel erg lang stonden de blushes van Max factor op mijn wenslijst. Toch nam ik er steeds geen mee. Nu er een actie was bij het Kruidvat heb ik hem eindelijk aangeschaft. Ik hoorde altijd super positieve verhalen. Eerlijk gezegd, heb ik nog amper make-up van Max Factor geprobeerd.. Het werd dus tijd om eens wat van Max Factor te proberen.De verpakking vind ik niet zo. De verpakking is echt heel erg klein en opent een beetje vreemd. Wel handig is het dat je de kleur door de verpakking heen ziet. 


Ik koos voor de kleur Seductive Pink. Dit is een vrij zachte roze kleur. Hij bevat een subtiele glans. Er zijn nog drie andere kleuren te koop. De blush bevat 1,5 gram. Wat ik erg weinig vind. 


De verpakking was wel goed vast getaped. Dat vind ik fijn, dan is het product tenminste nog echt 'nieuw'.


De verpakking sluit een beetje raar. Je ziet geen sluiting zitten namelijk. Als je het door hebt, is het niet lastig. Alleen moet je wel opletten aan welke kant je hem probeert te openen. Het is een hele zachte blush. Ik denk dat iedereen zulke kleurtjes kan hebben.


Hierboven de swatches. De blush kruimelt niet, gelukkig. Hij is goed gepigmenteerd en brengt mooi aan, Het is zeker een mooie blush, maar toch mist het voor mij de WOW-factor. 

Max factor is te koop bij o.a. Kruidvat. Deze blush kost €12,99
Bedankt voor het lezen! Liefs, Melissa.

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Opgemaakt juni 2016 | klik
♥ TAG: My favourite 3 | klik
♥ Essence LE Ticket to paradise | klik

Geen opmerkingen:

Een reactie posten