zondag 3 juli 2016

Review: MAC paint pot in Vintage Selection | Melissa

Al heel lang ben ik benieuwd naar de paint pots van MAC. Ik wou een mooie paint pot met een kleurtje, die ik als oogschaduwbasis maar ook los kon gebruiken. Toen ik bij de MAC store dit kleurtje zag, leek dit mij de perfecte kleur! Bevalt deze paint pot mij goed? Klik op meer lezen. 


Over dit kleurtje had ik nog niet eerder mensen gehoord. De kleur heet Vintage Selection.De paintpot bevat 5 gram. De verpakking vind ik oké, het is standaard en stevig. Maar echt een luxe gevoel geeft de verpakking mij niet.  


De kleur is een soort zachtroze. Maar heel subtiel. Ik houd namelijk niet zo van roze oogschaduw. Maar deze kleur is de perfecte mix tussen roze en bruin. 


De oogschaduw is glanzend, maar niet echt glitterig. Top! Hij blijft goed zitten. Ik gebruik er wel vaak nog een oogschaduwbasis onder (zo een automatisme!) maar het is eigenlijk niet nodig. 


Ik vind hem vooral erg mooi als ik er andere oogschaduw overheen breng. Dat geeft zo een mooi effect. Ik vind de oogschaduw erg makkelijk aan te brengen met een dunne platte oogschaduwkwast. 


Hieronder vind je de swatch! Een heel mooi subtiel kleurtje zoals je ziet.


Ik ben blij met deze oogschaduw! Ik vind hem fijn in gebruik en denk dat ik hem ook graag blijf gebruiken. Ik wil wel meer kleurtjes paint pot! 

De MAC Paintpots zijn €20,00 per stuk en te koop bij MAC counters, de bijenkorf en de Douglas.

Bedankt voor het lezen! Liefs, Melissa.

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Review Sleek oh so special palette | klik
♥ Make up stash april 2016 | klik
♥ Review Kiko supreme oogschaduw | klik


3 opmerkingen:

  1. De paint pots zijn ook super fijn als oogschaduwbasis! Ik heb 2 kleuren die ik daar altijd voor gebruik. Dit is ook een mooie!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze geeft een mooie glans! MAC heeft zulke fijne producten.

    BeantwoordenVerwijderen