donderdag 9 juni 2016

TMI Tag // Too Much Information // Floor

De naam zegt het al; te veel informatie. Toch vind ik deze tags wel altijd leuk, het is een klein kijkje in iemand leven. Als je mijn vlogs kijkt zie je dat natuurlijk ook. Maar deze tag gaat er nog wat meer op in. Hij bevat 50 persoonlijke, leuke vragen. Klik snel op meer lezen!!1. Wat draag je?
2. Ben je wel eens verliefd geweest?

Ik denk het wel, hoewel ik dat op mijn leeftijd nog niet helemaal durf te zeggen. Verliefd op momenten wel, en eten, en producten haha.


3. Heb je wel eens een vervelende break-up gehad?

Jaaa, meerdere helaas. Ik vind eigenlijk elke break-up vervelend.. Ik heb nog niet vaak meegemaakt dat het namelijk van twee kanten kwam, dan wordt dus of je eigen hart gebroken, of breek jij dat van iemand anders. Uiteindelijk is het altijd goed, ik geloof dat alles met een reden gebeurt. Toch is het altijd jammer. Maar ja, laten we maar blij zijn met de tijden die waren, en het beste van het nu maken. 
(Excuses voor de filosofische tekst, dat is mijn gevoel bij break-ups nou eenmaal).


4. Hoe lang ben je?

Ik ben rond de 1.70 meter, of iets kleiner. 


5. Hoeveel weeg je?

Eehm, ik denk zo'n 65 kilo. Maar ik heb geen weegschaal dus ik zal het niet precies weten. Ook ben ik op t' moment op vakantie dus zal er wel weer wat bij gekomen zijn ;).


6. Heb je tattoo’s?

Nog niet! Haha, ik wil het wel al een lange tijd. Het is gewoon zo moeilijk om het design te kiezen, en stel ik weet zeker wat ik wil; waar moet het dan? En hoe groot?? Zoveel belangrijke vragen om te beantwoorden. Maar dat komt nog wel.


7. Heb je piercings?

Niet echt, wel heb ik aan beide oren drie gaatjes. Ook denk ik eraan om een neuspiercing te nemen.


8. OTP?

Haha, "One True Pair". Ik vind deze afkorting/ dit woord zo raar. Is het nou een koppel wat je het best  bij elkaar vind passen? Of een koppel dat je graag als koppel zou willen zien? In ieder geval, ik zou het niet weten. Er zijn genoeg mensen die ik heel leuk samen vind, dus eigenlijk zijn alle oprecht verliefde koppels mijn OTP's. 


9. Wat is je favoriete fictieve TV koppel?

Ik kijk niet heeel veel tv meer maar ik vond Chuck en Blair (Gossip Girl) echt goals. Ze waren echt een soort prins en prinses met echte liefde; hele hoge pieken en hele lage dalen. Ook vind ik Mitchel en Cam (Modern Family) heel leuk. Ze zijn, anders dan Chuck en Blair, echt elkaars tegenpolen op superveel gebieden, maar hebben toch ook veel gemeen. Ook zei voelen echte liefde, plus het zijn hele leuke personages, net zoals Chuck en Blair.


10. Wat is je favoriete serie?

Op dit moment? Orphan Black, omdat het na een hele lange tijd weer op Neflix te zien is en de serie gewoon heel erg gaaf is. Verder vond ik Gossip Girl, Modern Family en The Walking Dead heel leuk.  Ik ben net begonnen aan Brooklyn 99, wat me opzicht bevalt en ik wil heel graag The Game of Thrones gaan kijken. Als ik alles bekijk denk ik toch dat Het Huis Anubis mijn favoriete serie is. Ik was hier vroeger die-hard fan van (ik had een tas, alle boeken, dvd's, potloden enzovoorts) en zat bij elke aflevering (ook de dubbele) vol concentratie voor de tv. Laatst begon ik weer met de dvd's te bekijken en ik vond het nog steeds heel leuk.


11. Wat is je favoriete band?

Jeetje, wat een moeilijke vraag. Uit alles denk ik toch Coldplay. Dit komt ook weer door vroeger, omdat we altijd naar Coldplay luisterden in de auto en ik eigenlijk nooit gestopt ben met luisteren. 


12. Wat mis je?

Op dit moment? Op dit moment mis ik wat water haha, maar dat ga ik zo even pakken. 
In het algemeen? Dan wordt de vraag wel heel diep. Ik mis een plan, een stappenplan dat mij vertelt hoe ik mijn leven moet leiden; welke studie ik moet doen, waar, wanneer ik alles moet doen wat ik leuk vind, wat wel en niet de moeite waard is. Maatja, dat leren we natuurlijk vanzelf.


13. Wat is je favoriete liedje?

Haha ook bij deze vraag geldt;
Op het moment? One Dance - Drake en Famous - Kanye West
Over het algemeen? Heel moeilijk. Ik denk dan Lost stars - Adam Levine of een liedje van Coldplay waar ik nou niet zo snel op kom. Okee na wat research denk ik dan van het album Parachutes het nummer Sparks. Hoewel Shiver ook heel mooi is. Naar deze nummers kan ik de hele dag door luisteren.


14. Hoe oud ben je?

Net 18!


15. Wat is je sterrenbeeld?

Tweelingen.


16. Kwaliteit of eigenschap die ik zoek in een partner

Dat ik met hem kan lachen en door middel van humor kan flirten.


17. Wat is je favoriete quote?

Alles gebeurt met een reden. Dit is wat ik mezelf vertel als ik stress of bang ben. En het klopt. Alles wat het leven naar je gooit is of om je te helpen, of om je blij te maken. Uiteindelijk zal je terug kijken en dan zal je begrijpen waar het voor nodig was. Ik vind deze gedachte fijn. Gewoon wachten.
Ook moet ik mezelf vaak vertellen dat mensen als bloemen zijn. Elke bloem bloeit op zijn eigen, mooie manier. Het maakt die bloem niet uit wat de andere bloem doet, dus waarom zou jij jezelf met anderen vergelijken. Iedereen is op zijn eigen reis. 


18. Wat is je favoriete acteur?

Ik ben echt slecht met acteurs. Als ik ze in de films zie weet ik ze wel te herkennen maar zo vind ik het moeilijk om een specifieke naam te noemen. Ik vind Keira Knightly heel goed, en Johnny Depp. Ook Orlando Bloom. Maar eigenlijk noem ik nou gewoon de hoofdpersonen uit mijn lievelings film (Pirates of the Caribbean ) op merk ik haha. Leonardo Di Caprio vind ik ook altijd goed.


19. Wat is je favoriete kleur?

Hier heb ik al heel lang niet over nagedacht. Ik denk toch roze. Hier wordt ik altijd heel vrolijk van; vandaar ook dat mijn haar roze was! (Klik hier voor de artikelen)


20. Harde muziek of zachte muziek?

Zachte muziek, harde muziek op zijn tijd.


21. Waar ga je naartoe als je verdrietig bent?

Of naar bed, of naar mijn raam. Even naar buiten kijken, en genieten. Als het echt erg is ga ik ook graag douchen. Of slapen, als dat kan natuurlijk.


22. Hoe lang douche je?

Dat verschilt. Ik kan in 5 minuten weer uit mijn douche zijn. Ook wil ik wel eens 45 minuten onder de douche staan.


23. Hoe lang doe je erover om je klaar te maken in de ochtend?

Vanaf het moment dat ik opsta heb ik eigenlijk anderhalf uur nodig, maar dat is met ontbijt en zonder dat ik mijn tas de dag ervoor heb ingepakt. Zonder dit doe ik er ongeveer een half uur over denk ik.


24. Ben je ooit in een fysiek gevecht geraakt?

Niet echt, wel heb ik een keer hele erge ruzie met mijn beste vriendin gehad waarbij we uiteindelijk aan elkaars haar stonden te trekken. Gelukkig was dat lang geleden en hebben we het goed uitgepraat.


25. Wat is een turn-on?

Intresse, maar dan wel oprechte interesse. Dat je ziet dat iemand je echt interessant vind.


26. Wat vind je een afknapper?

Te erg je best doen. Dat mensen geen signaal oppakken van wat je wel en niet wilt. Oftewel; dat mensen niet op me in kunnen spelen.


27. Wat is de reden waarom je een YouTube kanaal bent gestart?

Ons Youtube kanaal is begonnen vanaf de blog en was een beslissing van Melissa en mij samen. We wilden onze blog uitbreiden. Ook gaat Melissa voor een lange tijd naar Curaçao verhuizen, dit leek ons leuk om dit vast te leggen.


28. Heb je angsten?

Natuurlijk. Maar angst komt meestal vanaf het onbekende, wat weer terugslaat op mijn lievelings quote (zie vraag 17). Ook vind ik hiervoor altijd toepasselijk; 
'If it scares you, it might be a good thing to try'.


29. Wat heeft je voor het laatst aan het huilen gemaakt?

Stress voor de examens denk ik.. Gelukkig is dat nu voorbij.


30. Wat was de laatste keer dat je zei dat je van iemand houdt?

Vandaag nog, tegen mijn beste vriend.


31. Wat is de betekenis achter de naam van je YouTube kanaal?

'Bloggincousins' staat voor Melissa en mij. Wij zijn nichtjes (vandaar cousins) en we hebben een blog (vandaar bloggin). In het Nederlands zou het eigenlijk 'Bloggende nichtjes' heten, maar het Engelse vonden we mooier klinken.


32. Wat is het laatste boek dat je hebt gelezen?

Dat was een boekje over Barcelona, de stad waar ik terwijl ik dit schrijf ben. Als echt lees boek ben ik bezig in 'A Little Life' van Hanya Yanagihara.


33. Wat is de laatste serie die je hebt gezien?

Ik denk Brooklyn 99, vlak voordat ik naar Barcelona ging. 


34. Wie is de laatste persoon waarmee je hebt gepraat?

Mijn beste vriend Alain, waarmee ik nu in Barcelona ben.


35. Wat is de relatie tussen jou en de laatste persoon die je een bericht hebt gestuurd?

Dat was mijn beste vriendin Mandy, mijn oudste vriendin (wij kenden elkaar als sinds we baby's waren!!).


36. Wat is je favoriete eten?

Op dit moment houd ik erg van courgette. Dit is natuurlijk geen gerecht maar wel heel lekker als snack of door veel avondmalen.


37. Waar wil je nog graag naar toe?

Sziget! Dat is een festival van 7 dagen waar ik dit jaar bij mag zijn. Het is in Budapest, Hongarije.


38. De laatste plaats waar je was?

Barcelona.


39. Heb je een crush?

Een celebrity-crush altijd haha; Jay Alvarrez. Verder niet.


40. Wat was de laatste keer dat je iemand hebt gekust?

Kus als in zoen? Dat was vorige week denk ik, tijdens het uitgaan. Kusje was vandaag nog.


41. Wat was de laatste keer dat je je beledigd voelde?

Vandaag nog helaas.


42. Wat is je favoriete smaak in snoepjes?

Aardbei denk ik. Ik houd eigenlijk niet zo van snoepjes, maar als ik ze eet eet ik graag of zure wormpjes of of iets als beertjes.


43. Welke instrumenten speel je?

Alleen de piano. Ik heb ook 2 maanden ofzo gitaarles gehad, maar dat was niks voor mij.


44. Wat is je favoriete sieraad?

Mijn armbandjes. Ik draag bijna nooit sieraden, maar wel altijd mijn bandjes. Het zijn drie armbandjes waarvan ik er twee van goede vrienden gekregen heb en een op een hele leuke vakantie gekocht heb. Ik wordt altijd vrolijk als ik ze zie. 


45. Wat is de laatste sport die je hebt gedaan?

Geldt een half uur een heuvel oplopen in Barcelona ook als sport?


46. Wat is het laatste liedje dat je hebt gezongen?

Butterfly van Miley Cyrus.47. Wat is je favoriete openingszin?

Oh die heb ik helemaal niet haha. Ik vind het wel altijd heel grappig als mensen van die sappige standaard openingszinnen gebruiken.


48. Heb je die openingzin wel eens gebruikt?

Ik gebruik geen openingszinnen, wel vraag ik wel eens 'Kom je hier vaker?'.


49. Wat is de laatste keer dat je hebt gechillt?

Gechillt? Op dit moment ben ik in mijn hotel aan het chillen. Hiervoor was ik vandaag in Park Güell aan chillen.


50. Wie geef je de tag door?

Iedereen!


Bedankt voor het lezen!
Floor

Artikelen die je misschien ook wel leuk vind:
♥ Roze haar, examenstunt en antwerpen | VLOG Floor | klik
♥ KINGSLAND, NIEUWE BRIL - Floor's vlog #2 | klik
♥ Tag: My life in 20 questions | Melissa | klik

3 opmerkingen:

  1. Zo gaaf dat je in Barcelona bent, heerlijk :D Ik wist niet eens wat OTP betekende, haha. Leuke tag om te lezen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ha, ben jij dat op de foto met dat roze haar? Heel cool! En leuk dat je piano speelt :) x

    BeantwoordenVerwijderen