zondag 12 juni 2016

Review: Catrice allround contouring palette | Melissa

Contouren is in en ik vind het zeker geen slechte trend! Ik gebruik graag mijn Hoola bronzer om mijn gezicht net dat beetje meer vorm te geven. Cream producten had ik nog niet geprobeerd voor het contouren. Maar Catrice kwam met een contour palette, die wou ik wel proberen! Wat vind ik ervan? Bij veel mensen zag ik dat ze dit palette erg fijn vinden. Nu zal ik gelijk vertellen dat ik normaal niet graag met crème producten werk en ik dacht oprecht dat dat met deze contour crème's wel het geval zou zijn. Maar helaas... Ik voel mij net een klein kind die aan het vingerverven is. Ik weet niet welke kwast hier fijn voor zou zijn en met mijn vingers vind ik deze kleurtjes echt niet fijn uitsmeren.


Het palette ziet er wel prachtig uit.... ongebruikt dan. 


Er zitten twee verschillende kleuren bronzer in, dat vind ik top! Je kunt kijken welk het beste bij je past of eventueel een combinatie maken. Je hebt 2 tinten concealer en 1 highlighter. 


Mijn eerste dilemma: onder of boven mijn foundation? En onder of boven mijn poeder? Ik koos ervoor om hem op  mijn foundation op te brengen maar onder mijn poeder. 


Hieronder de swatches. Ik was niet onder de indruk.Nee, dit is niks voor mij... Misschien heb ik de juiste manier van gebruiken nog niet gevonden, dus mochten jullie tips hebben let me know! Ik vind dit palette niet slecht maar ook niet indrukwekkend.. Dus ik blijf voor nu toch lekker met poeder werken. Ik lees bij veel anderen trouwens wel een heel positief artikel, maar dit is mijn mening natuurlijk..

Dit palette is te koop bij de kruidvat voor €3,99.
Bedankt voor het lezen. Liefs, Melissa.

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Hoeveel heb ik overal van? | klik
♥ Beautyproducten mee naar Ibiza | klik
♥ De eerste maand van mijn nieuwe leven | klik

4 opmerkingen:

 1. Ik vind hem zelf mooier op mijn hele lichte huid, dus ik snap dat je er niet van onder de indruk bent! Zoiezo hou ik toch meer van poeders hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind hem zelf mooier op mijn hele lichte huid, dus ik snap dat je er niet van onder de indruk bent! Zoiezo hou ik toch meer van poeders hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heb sowieso niet echt gehoord dat iemand super tevreden was met dit palette, en poeders werken makkelijker denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ben persoonlijk ook meer voor poeders dus deel ik volledig je mening hierover.

  BeantwoordenVerwijderen