donderdag 16 juni 2016

Mijn 5 favorieten juni 2016 | Melissa

Het is alweer even geleden dat ik mijn favorieten producten liet zien. Daarom leek het mij de hoogste tijd voor een nieuw favorieten artikel! Ik heb een aantal nieuwe beauty favorieten maar ook wat oude favorieten. Kijk jij mee naar mijn favorietjes?Voor mijn favorieten van april, klik je hier. Urban Decay afterglow highlighter in Sin
Het moment dat bekend werd dat deze highlighter zou worden uitgebracht wist ik dat ik hem wou hebben. Het is zeker geen goedkoop product maar ik ben toch heel erg blij met mijn aankoop. Het is een hele mooie highlight en ik gebruik hem graag. Klik hier voor mijn review.


Essence big bright eyes highlight it... nude
Dit potloodje heb ik al een hele tijd en blijf ik zo fijn vinden! Hij maakt gewoon iedere look af, mijn oogschaduw is eigenlijk niet compleet zonder dit potlood. Helaas is die uit het assortiment, maar het blijft een heel fijn potloodje.


Catrice bronzer uit de Denim Divine collectie
Ik had in eerste instantie niet verwacht dat ik deze bronzer zo fijn zou vinden! Hij komt dus uit een limited editie van Catrice, die je misschien nog wel ergens in een bak vind. Ik gebruik deze bronzer om te contouren. Juist omdat, die zo een natuurlijke schaduw geeft!
MAC See Sheer Lustre lipstick
Deze lipstick zag ik in een vlog van Monica Geuze voorbij komen en hij stond haar zo mooi! Ik werd nieuwsgierig en bestelde hem gewoon op de gok. Goede gok! Hij is erg mooi en goed draagbaar. Klik hier voor mijn review. 


MAC Mineralize skinfinish in Soft & Gentle
Een oude, vertrouwde favoriet. Ik denk dat dit wel is mijn eerste highlighter met pan gaat worden. Ik gebruik hem zo vaak! Hij is ook al helemaal plat! Hij is zo ontzettend mooi, ook in de zon zie je hem nu echt shinen.

Dit waren mijn favorieten weer. Heel erg bedankt voor het lezen. Liefs, Melissa

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Too faced chocolate bar | klik
♥ Opgemaakt Juli/augustus | klik
♥ MAC lovelorn lipstick | klik

4 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige producten ! Deze kleur MAC lipstick kende ik nog niet, ziet er heel mooi uit !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. soft & gentle is ZO mooi <3 snap dat het een favoriet is!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de producten van UD en Catrice zo mooi! De Essence liner gebruik ik ook graag.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De lipstick ziet er mooi uit, mooie kleur ook.

  BeantwoordenVerwijderen