woensdag 25 mei 2016

Tag: 10 vragen over de zomervakantie | Melissa

Het is weer tijd voor een nieuwe tag! Ik heb ongelooflijk veel zin in de zomervakantie. Dus ik vond dit een hele geschikte tag om in te vullen. Ik vind het ook altijd leuk om over mensen hun zomervakantie's te horen, want er is toch niets leukers? Dus kijk mee naar mijn antwoorden!Welke zomervakantie is je het meest bijgebleven?
Dit is een moeilijke! Afgelopen zomer was super aangezien ik net klaar was met examens en echt een hele chille vakantie gehad heb zowel in Nederland als in Ibiza. Maar mijn vakantie naar Curaçao in 2014 was ook super en mijn vakantie met Floor in 2013 was ook heel leuk. Ik kan niet kiezen!

Wat is je favoriete zomerse gerecht?
Ik heb weer geen idee haha. Ik vind barbecuen altijd wel leuk. En in de tuin avondeten vind ik heerlijk. 

Wat is je favoriete ijsje?
Ik houd van vanille schepijs, maar ook waterijsjes vind ik lekker. Of witte magnums, hmmm. 

Favoriete drankje in de zomer?
Ik verheug mij heel erg op Blue Curaçao als ik straks in het zonnige Curaçao ben. Maar in Nederland drink ik vooral limonade siroop. En op het terras vind ik een witte wijn of een fanta lekker!

Naar welk land zou je graag nog een keer op zomervakantie willen?
Als het gaat om 'nog een keer' dan wil ik nog een keer terug naar Ibiza. Om te feesten! Maar ik ga liever naar nieuwe bestemmingen. Aruba, Australië en Mallorca wil ik graag naar toe in de zomer.

Draag je in de zomer liever korte broekjes of jurkjes?
Vroeger kreeg je echt geen jurkje bij mij aan, verschrikkelijk! Maar het afgelopen jaar heb ik eigenlijk alleen maar jurkjes aan gehad, dat vond ik zoveel chiller. Dus voor nu is het antwoord: jurkjes!

Lig je liever aan het zwembad of aan het strand?
Dat is geen moeilijke voor mij: het zwembad.

Welk parfum draag je graag in de zomer?
Momenteel ben ik dol op Daisy sorbet van Marc Jacobs.

Of de gehele zomer zonder make-up de deur uit of elke dag heel uitgebreid je make-up doen?
Dan liever geen make-up. Ik draag overdag ook altijd amper make-up met mooi weer. Ik maak mij meestal pas op voor de avond.

Wat zijn je plannen voor deze zomer vakantie?
Tot augustus veel werken, feesten en zonnen in Nederland. Dan een weekje naar Lloret met vriendinnen en daar natuurlijk heel erg genieten en nog meer feesten. En dan ga ik eind augustus naar Curaçao om eerst 5 dagen te chillen en dan begint mijn stage op het eiland. 


Het is leuk als je de tag over neemt! Bedankt voor het lezen. Liefs, Melissa.

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ New york deel 3 |  klik
♥ De mooiste foto's van onze blog | klik
♥  Review Too faced chocolate bar | klik

2 opmerkingen:

  1. Nu heb ik zin om naar Curacao te gaan en ijs te eten. Heerlijk! Krijg al zin in de zomer. Maar kijk dit weer :( ...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om te lezen en gaaf dat je stage gaat lopen op Curaçao xx

    BeantwoordenVerwijderen