woensdag 18 mei 2016

Review: Essence stay all day translucent fixing powder | Melissa

Poeder vind ik niet zo een heel interessant make-up product. Ik koop er dan ook niet zo veel van, maar naar deze losse poeder van Essence was ik toch wel heel erg benieuwd. Dus ik nam hem mee. Ben jij ook benieuwd geworden naar deze losse poeder? Kijk dan verder! 


De verpakking is opzich prima. Het is geen mega stevige verpakking of mega luxe. Maar voor de prijs die je betaald vind ik de verpakking helemaal goed.


Het doosje bevat 11 gram aan poeder.


Wanneer je hem net nieuw gekocht heb, zit er een sticker over de gaatjes. Dat is natuurlijk goed, maar de sticker valt amper te verwijderen! Ik heb echt lopen klungelen.


De verpakking werkt niet helemaal. Ze hadden het stuk waar je met je kwast ingaat wat dieper mogen maken. Want je verliest heel makkelijk poeder nu en het zit overal. Ook had er een protector bij gemogen, want de poeder meenemen ergens naartoe? Lijkt me geen goed plan.


Het gebruik is dus niet ideaal. De poeder laat ook nog eens een witte waas achter. Maar hij matteert mijn gezicht wel goed.


Zoals je gemerkt heb, ben ik niet razend enthousiast. Het is zeker geen ontzettende miskoop, maar ik ga toch liever voor een andere poeder. Misschien ben ik ook gewoon geen groot fan van losse poeder... 

Deze poeder van Essence is te koop bij Kruidvat voor €3,99

Bedankt voor het lezen. Liefs, Melissa

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Mee in bad | klik
♥ ELF 1 euro lipstick | klik
♥ MAC addict tag | klik

1 opmerking:

  1. Ik vind los poeder eigenlijk best handig :O maar iedereen z'n eigen ding natuurlijk :)

    BeantwoordenVerwijderen