dinsdag 10 mei 2016

Producten die ik vaker wil gebruiken | Melissa

Iedereen met een grote stash kent het probleem wel. Je kunt nou eenmaal niet alles tegelijkertijd op je gezicht smeren, dus er blijven producten in je stash liggen die je heel graag wilt gebruiken, maar toch pak je steeds weer andere producten. Ik laat je vandaag een aantal items zien die ik graag meer zou willen gebruiken omdat ik ze wel erg mooi vind. Kijk je mee?Ik maakte ooit eerder al zo'n soortgelijk artikel. Klik hier om daar naar toe te gaan. 


We beginnen met het Go to hell! palette van Make up revolution. Dit palette heeft hele mooie kleuren met een goede pigmentatie. Maar ik vind het vervelend dat de kleurtjes zo klein zijn en op de een of andere manier pak ik dit palette er eigenlijk nooit bij. Zonde!


Ik heb drie lipsticks die zeker weten meer aandacht verdienen. Allereerst de Flormar Deluxe shine gloss, deze lipstick heb ik al een tijd en geeft vooral een mooie glans maar toch vergeet ik hem steeds weer. 

Daarnaast heb ik één lipstick van Chanel, in de kleur Séduisante. Een erg mooie lipstick, maar toch pak ik hem er nooit bij.

Als laatst een lipstick van Dior, in de kleur 277 Rose Déclamation. Deze lipstick vind ik gewoon niet zo speciaal. Maar aangezien ik er een flink bedrag voor heb neergelegd, wil ik hem percé mooi vinden. 


Iedereen is gek op dit blush palette van Make up Revolution, dit is de kleur Golden Sugar. Ik vind het ook een erg mooi palette, maar desondanks, pak ik het palette er gewoon echt niet bij. Sinds dat ik mijn review geschreven heb, heb ik hem denk ik geen één keer gebruikt. Mijn review vind je hier. 


Dan heb ik twee producten van mijn favoriete budget merk. Allereerst een product uit een LE die ik erg mooi vond, dit is de Essence rock out! multicolour blush. Een erg mooie blush, maar ook deze blush krijgt veel te weinig liefde.

Daarnaast heb ik ook een oogschaduwpalette die ik wel erg mooi vind maar er toch ook niet bij pak. Dit is de Essence how to make nude eyes make-up box. Ik wil deze echt wel vaker gebruiken.


Dan twee dupes van elkaar. De 'echte' is de Too faced liquified lipstick in Melted Peony (review). Deze is zeker fijn, maar ik verwaarloos hem echt. 

De goedkope dupe van dit product is de lip lava van Make up revolution in de kleur Tremor (review). Ook zeker geen slecht product, maar hetzelfde verhaal. 


Nog een product van Make up revolution, namelijk de vivid baked highlighter in Golden Lights (review). Deze highlighter is echt absoluut prachtig. Maar waarom pak ik hem dan niet? Geen idee! Ik moet hem echt vaker gebruiken. 


Ik start met een product van Sleek, dit is de bronze block in de kleur Light (review). Deze is erg mooi en stond lang op mijn wenslijst voordat ik hem eindelijk aangeschaft had. Maar toch gebruik ik hem nooit! 

Het zelfde geld voor de Zoeva luxe color blush in last love (review). Een super mooie blush, maar ook deze laat ik verstoffen. Zo zonde! 


Dan nog een ontzettend hype. Dit Jumbo eye pencil van NYX. Veel mensen gebruiken deze voor op hun water lijn maar ik gebruik liever een potloodje die iets meer huidkleurig is. Toch wil ik wel iets met dit potlood gaan doen, want sinds dat ik hem heb, heb ik amper aangeraakt. 


De laatste producten zijn van Eyeslipsface, de €1 oogschaduwpaletten. Ik heb 2 verschillende en het pigment is echt heel erg goed. Maar ook deze liggen te wachten tot de dag dat ik ze wel pak. 

Dit waren de producten die ik wou delen! Bedankt voor het lezen. Liefs, Melissa

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Stash flash: mijn MAC lipsticks | klik
♥ Looks met naked 2 | klik
♥ Revlon lipbutters | klik

2 opmerkingen:

  1. Ik heb ook zoveel producten die ik graag vaker zou willen gebruiken. Steeds wanneer ik door mijn laatjes en dergelijke snuffel kom ik elke keer dingen tegen waarvan ik zeg 'dat zou ik vaker moeten gebruiken'. -x-

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zonde he? En zoveel mooie spulletjes! Misschien kun je ze weggeven of verkopen? Ik heb de liplava en de highliter ook van Makeup Revolution. De liplava heb ik toevallig vandaag nog gedragen :)

    BeantwoordenVerwijderen