maandag 16 mei 2016

Mijn everyday bakje | Melissa

Sinds een tijdje heb ik mijn everyday make-up gewoon allemaal samen in een bakje van mijn kaptafel gegooid. Ik had het voorheen altijd in een plastic bakje op mijn kaptafel staan. Maar dit was ik een beetje zat. Ik laat je zien wat er allemaal in zit! Kijk je mee?
Voor mijn vorige artikel met mijn everyday producten, klik je hier.Benefit Hoola bronzer | review
Deze bronzer is groot favoriet, dat mocht inmiddels wel duidelijk zijn. En zoals je ziet heb ik ook flinke pan geraakt! Ik gebruik deze op dagelijkse basis, al doe ik nu wel iets zuiniger aangezien ik nog geen back-up heb.


Maybelline lash sensational waterproof mascara en maybelline the falsies volum express mascara 
Deze mascara's zijn beide bijna op maar wel erg fijn! Beide geven ze een hoop volume en de waterproof mascara blijft ook echt perfect zitten! Deze wil ik graag weer opnieuw kopen aangezien hier echt amper nog wat uitkomt. De roze mascara gebruik ik echt iedere dag maar ook die ziet al het einde. 


Catrice prime and fine mattifying powder waterproof en Essence kabuki brush 
Ik vind deze poeder van catrice erg fijn. Hij matteert mijn gezicht prima. Ik breng deze poeder altijd aan met de kabuki brush van Essence. Ook deze vind ik helemaal prima.


Essence stay all day concealer 
Iedereen was altijd razend enthousiast over deze concealer. En hij is inderdaad wel fijn. Ik heb hem in mijn bakje liggen maar stiekem gebruik ik hem bij lange na niet iedere dag.


NYC show time transparant gel en MAC eyeshadow in Coquette
Mijn wenkbrauwproducten! Beide echt super fijn. Ik gebruik de oogschaduw van MAC om mijn wenkbrauwen in te kleuren, dit doe ik met een kwastje van MAC 208. En daarna breng ik de gel van NYC erover aan. 


Essence easy 2 use eyeliner pen en Kiko ultimate pen long wear eyeliner
Deze twee eyeliners horen hier helemaal niet thuis. Over beide was ik in eerste instantie super erg te spreken, maar nu helemaal niet! De kiko pen was binnen no time uitgedroogd. De pen van Essence had ik al eens eerder en die was super, maar nu ik hem opnieuw gekocht heb, is die 1) niet zwart en 2) het kwastje was al beschadigd. 


L'óreal skin perfection BB cream 
Deze BB cream kocht ik op aanraden van Floor. En hij is ook echt superfijn, maar al best oud weer, dus ik probeer hem op te maken. Maar ik zou hem echt best opnieuw kopen. Want je krijgt voor ongeveer 15 euro een tube van 50 ml, waar je echt ontzettend lang mee doet! 


Essence big bright eyes highlight it... nude
Dit potlood is echt geweldig! Ik vind deze zo top. Ik gebruik hem bijna altijd als ik oogschaduw draag. Het maakt mijn ooglook echt af. Ik heb niet zulke grote ogen en dit potlood opent mijn ogen weer een beetje! 


Dit waren alle producten uit mijn everyday bakje. Welk product gebruik jij echt elke dag?
Bedankt voor het lezen. Liefs, Melissa.

Artikelen die je misschien ook wel leuk vind:
♥ Stash flash Blushes | klik
♥ Shoplog maart 2015 | klik
♥ Review l'oreal dagcreme | klik

3 opmerkingen:

  1. Super fijne spullen allemaal! Die bronzer is echt super mooi :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi naamgenootje :-) Leuk om te zien wat jouw everyday essentials zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De Hoola bronzer vind ik zelf ook echt ontzettend fijn!

    BeantwoordenVerwijderen