zaterdag 21 mei 2016

CURAÇAO: Nog 100 dagen voor vertrek... | Melissa

Het komt steeds dichterbij... mijn vertrek! Vandaag nog precies 100 dagen! Het lijkt mij leuk om af en toe even wat te schrijven over hoe alles nu zit, wat geregeld is, hoe ik erover denk, etc. etc. Slaat de spanning al toe? Klik op meer lezen.In het vorige artikel vertelde ik al dat mijn stage rond is. En dat ik samen zal gaan leven met 3 meiden uit mijn klas in een groot studentenhuis.

Ik vertrek op 30 augustus en zal 28 januari weer in Nederland zijn.

Ik was toen nog bezig met mijn vergoedingen en geld dat ik uit Nederland ontvang. Dat proces is nog steeds in werking... ik ben er aan begonnen maar de papieren liggen nu op school om getekend te worden.

Mijn verblijfsvergunning is ook nog veel werk. Ik moet wachten tot begin juni ergens, want dan mag ik pas mijn VOG ophalen.Toen ik het vorige artikel schreef was het nog 142 dagen voor vertrek... vandaag is het nog 100 dagen...

Ondertussen ben ik begonnen met vloggen. Ons youtube kanaal heet bloggincousins, maar de video's komen ook online op de blog!

Ik heb ontzettend veel zin in Curaçao maar ik begin ook al wel wat zenuwachtiger te worden... ik ben toch 5 maanden heel erg ver van huis.

Ik zal blijven updaten! Heb je vragen of opmerkingen? Stel ze vooral! Vind ik leuk.

Liefs, Melissa.

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ KINGSDAY, GREASE, Melissa's vlog | klik
♥ Review: Sleek garden of eden palette | klik
♥ Curaçao update (VLOGGEN?) | klik

1 opmerking:

  1. Yess ik ben zo enthousiast voor je! Super gaaf! Het aftellen begint :D

    BeantwoordenVerwijderen