zondag 3 april 2016

Stash flash: Mijn ELF stash | Melissa

Het is weer tijd voor een kijkje in mijn stash. Vandaag laat ik mijn elf (eyeslipsface) collectie zien. Ik heb best wat producten van dit fijne budgetmerk. Omdat het merk in NL alleen te bestellen is, denk ik dat het ook een best handig artikel is, mocht je wat willen bestellen bij ELF. Benieuwd naar mijn collectie? Klik op 'meer lezen'

Voor al mijn artikelen over elf, klik je hier. 


We beginnen met de nagellakjes. Ik heb er 2. Namelijk links: teal blue en rechts: Coral. Ik weet nog dat deze kleurtjes er op de site heel anders uitzagen. Maar ik vind ze beide super mooi en fijn! 


Dan 2 kleine oogschaduwpalettes. Deze zijn €1 per stuk en ze zijn top! Wel heel mini, maar super handig om mee te nemen en het pigment is echt heel erg goed voor die euro. Ik heb de kleuren Luxe en Etherneal.


Dan 2 grotere poeders. Een blush & bronzer duo in de kleur St. Lucia en de golden bronzer. Eigenlijk gebruik ik beide niet vaak. Het zijn geen slechte producten maar echt geweldig ook niet... 


Ik heb maar één lipproduct van dit merk. Dat is een lip liner in de kleur natural blush. Ook deze is maar €1 en is top. 


Dan een concealer. Deze is echt heel erg prettig. Ik gebruik hem erg graag onder mijn ogen. Deze kost volgensmij €4. Ik heb de kleur Fair.


Dan twee producten die ik als highlighter gebruik. Gotta glow komt uit de blush collectie van elf en is een wittige highlight. Luminance komt uit de euro collectie van bronzers en is een mooie goude highlight. 


Dan als laatst: de blushes. Ik had er een stuk meer, maar op de een of andere manier kwam daar geen pigment van af. En dat terwijl ik deze 3 zo top vind. Dit zijn twinkle pink, mellow mauve en candid coral. Vooral candid coral is een groot favoriet! 


Dit was mijn gehele elf collectie. Bedankt voor het lezen. Waar wil jij nog graag een collectie artikel van zien? Liefs.Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Parijs plog | klik
♥ Tag: perfect palette | klik
♥ Mijn favoriete muziek | klik

3 opmerkingen:

 1. Ik ben zo dol op ELF! De kwasten van ELF vind ik ook heel fijn. Mooie bronzers en blushes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie stash! Zelf heb ik er nog helemaal niks van, slecht he?
  Ik hoor heel veel goeds over Gotta glow.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hello dames, verkopen jullie misschien die oogschaduw van miss helen 'metallic eye cream'? Was er naar op zoek !! :o)

  BeantwoordenVerwijderen