donderdag 28 april 2016

Review: Urban decay afterglow highlighter in Sin | Melissa

Wat ben ik blij dat Urban Decay terug naar Nederland kwam. Want dit merk brengt geweldige producten op de markt en verrast iedere keer opnieuw. Toen ik de eerste reviews van deze highlighter online zag komen was ik razend enthousiast. Toen de highlighter eenmaal online te koop was, heb ik gelijk mijn slag geslagen. Is het echt zo'n fijne highlighter of heeft die al mijn verwachtingen neer geslagen? Klik op 'meer lezen' Toen ik de doos uitgepakt had en de omhulsel van de highlighter zag was ik gelijk enthousiast. Want het kartonnetje is namelijk superleuk en speciaal. Ook de verpakking van de highlighter zelf is mooi. Glimmend, zoals wel meerdere producten van Urban Decay, zoals de lipsticks bijvoorbeeld. De verpakking is stevig en opent gemakkelijk.


De afterglow highlights bevatten 6,8 gram. Er zijn drie kleuren beschikbaar, ik ben voor Sin gegaan. Sin is de champagne kleurige highlight.


De kleur is echt heel mooi! Zulke kleuren staan iedereen mooi. 


De highlighter bevat geen spiegeltje of andere extra's. Het is puur de highlight en dat vind ik prima. Spiegeltjes gebruik ik toch bijna nooit en worden vies. En van die sponsjes pak ik er al helemaal nooit bij.


Hierboven de swatch op mijn arm! Hij is zo mooi. Ik ben echt blij met deze aankoop. Het is één van de mooiste highlighters in mijn stash. Helaas is de highligher wel limited editie. Maar toen ik keek waren ze nog te koop.

De Urban Decay afterglow highlighter kun je kopen voor €30,00 bij de Ici Paris, zowel online als in sommige filialen. 


Bedankt voor het lezen. Liefs, Melissa.

Artikelen die je misschien ook wel leuk vind:
♥ Lush gezichtsreiniger Movis | klik
♥ Veganistisch worden?  | klik
♥ Too faced candlelight glow | klik

Geen opmerkingen:

Een reactie posten