zaterdag 23 april 2016

Review: MAC mineralize skinfinish in Faintly Fabulous | Melissa

Toen ik het nieuws las over de nieuwe MSF's van MAC was ik razend enthousiast! Ik wou er hoe dan ook eentje proberen. Maar helaas, gelijk uitverkocht. Toch bleef ik de MAC site checken en jahoor, ze werden aangevuld. Happy me! Kijk je mee naar hoe deze poeder mij bevalt?Natuurlijk komt de  MSF in de verpakking die wij gewend zijn van MAC.


De ingrediëntenlijst. 


De verpakking is simpel, maar de inhoud... 


Ik koos voor de kleur Faintly Fabulous omdat ik overal las dat deze super bijzonder zou zijn op je gezicht. 


Deze MSF bevat 8 gram, een normale MSF bevat 10 gram. 


Er zijn vier vakjes, van licht goud tot lichtroze, feller roze en een perzik kleur. Een bijzondere combinatie. 


Online was eigenlijk iedereen teleurgesteld door de swatches van Faintly Fabulous, maar eenmaal aangebracht was iedereen verrast. Nu moet ik zeggen dat de swatches mij zeker niet teleurstelden, maar hij leek mij een beetje saai.... 


De highlighter is zeker niet saai eenmaal aangebracht. Hij geeft echt een bijzondere glans maar is ook heel neutraal en goed draagbaar. 


Hierboven de swatches apart. 


En alle kleuren gemixt!


Hierboven nog een full-face. 

Ik ben blij met mijn aankoop. Het is zeker een mooi product. Mocht je hem willen hebben, houdt dan de MAC website in de gaten. You might be lucky like me! 

Deze MSF is limited editie en is te koop voor €29,50.
Bedankt voor het lezen. Liefs, Melissa.

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ veganistisch worden? | klik
♥ Get ready with me | klik
♥ Sephora blush, highlighter & lipstick | klik

1 opmerking:

  1. Oh joh het zijn er 4! Waar voor je geld :P vind het mooie kleurtjes, hier kan je veel mee volgens mij :D

    BeantwoordenVerwijderen