woensdag 13 april 2016

Review: Bobbi brown shimmer brick in Pink Quartz | Melissa

Al lang was ik benieuwd naar de shimmer bricks van Bobbi Brown. Iedereen is altijd zo razend enthousiast. Nu had ik een evenement gewerkt en daar kreeg ik een VVV bon van €25 euro. Super chill. Ik vond dat ik mijzelf nu best eens mocht verwennen met deze aankoop. Kijk je mee?


Het verbaasde mij hoe groot de verpakking was. Op beeld lijkt dit product altijd zoveel kleiner bij iedereen. Maar in werkelijkheid is die gewoon echt heel groot. Eigenlijk had ik hem liever wat kleiner gezien.


Maar buiten de grootte is de verpakking heel classy. Glimmend zwart met alleen de letters groot op de voorkant. Het product bevat 10,3 gram. Dat is aardig wat.


Ik koos voor de kleur Pink Quartz, omdat ik dacht deze kleur deels als blush aan te brengen en deels als highlighter. Dat was achteraf niet zo. Dit is echt een highlighter, voor blush is hij echt te licht.


Toch vind ik de kleuren super mooi. Het zijn dus een soort roze bruin tinten. Hij heeft 5 verschillende tinten. 


Het meisje dat mij in de Douglas hielp wist er eigenlijk niet veel over. Het enige wat ik vroeg was of ze hem voor mij wou pakken en ze kon hem niet eens vinden?? Waarom sta je dan bij de Bobbi Brown stand.. Was een beetje apart.. Maar goed, haar collega kon hem gelukkig wel vinden.


Hieronder de swatches!

Op de foto hieronder draag ik Pink Quartz + mijn Hoola bronzer van Benefit.


Zoals je ziet is de highlighter heel onopvallend, dat vind ik jammer. Het is wel een hele bijzondere kleur(en). Ik ben blij met mijn aankoop, straks als ik een beetje een kleurtje heb denk ik dat die prachtig staat!

De shimmer bricks van Bobbi Brown zijn te koop voor €48,00 (wat een geld!) en kun je bij o.a. Douglas vinden.


Bedankt voor het lezen, liefs Melissa. Volg je ons ook op instagram en youtube? @bloggincousins

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Review Make up revolution goddes of love | klik
♥ Curaçao update (VLOGGEN?!) | klik
♥ Favorite 5 things at the moment | klik

Geen opmerkingen:

Een reactie posten