dinsdag 26 april 2016

Mijn 5 favorieten april 2016 | Melissa

Ik heb weer mooie nieuwe producten aangeschaft en ook wat oude producten herontdekt! Ik vind het altijd leuk om jullie te vertellen over mijn favoriete producten. Dus dat ga ik vandaag weer doen. Kijk jij mee naar mijn pareltjes? Klik op 'meer lezen'
Voor mijn favorieten van Februari, klik je hier. 


Marc Jacobs Daisy Sorbet 
Dit is zo een heerlijk parfum. Ik heb al een tijd maar eigenlijk gebruikte ik hem niet zo heel regelmatig. De laatste tijd pak ik deze er weer heel erg veel bij. Hij blijft ook zo ontzettend lang hangen. 


MAC Mineralize skinfinish in Faintly Fabulous
Ik heb deze MSF pas kort en nog niet zo heel vaak gebruikt maar hij is echt heel erg mooi! Hij is goed draagbaar maar toch ook heel erg speciaal. Voor mijn review, klik je hier. MAC lipstick in Speak Louder
Deze lipstick heb ik al wat langer maar sinds het moment dat ik hem heb is die favoriet geweest. Het is een lipstick die mijn gezicht net wat meer laat opvallen en hij staat ook echt overal bij. Klik hier voor mijn review. 


Catrice luminous lipstick in Wizard of Oz
Dit is een hele mooie lipstick, hij brengt zo gemakkelijk aan! Ik gebruik deze lipstick erg graag en vind de kleur ook erg apart. Klik hier voor mijn review. 


Bobbi Brown Shimmer brick in Pink Quartz
Dit is een product dat bijna iedere grote beautyblogger in zijn stash heeft. Ik was al zo lang benieuwd, maar de shimmer bricks zijn ongelooflijk duur! Ik kreeg een VVV bon en besloot dat het tijd was om zelf uit te vinden of de shimmer bricks het geld waar zijn.. Hij is super fijn en ik ben er heel blij mee, maar of ik hem zou kopen zonder bon... dat denk ik niet.


Dit waren al mijn favorieten. Heel erg bedankt voor het lezen! Liefs, Melissa.

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Review YSL lipstick in Vermillion | klik
♥ Hoe blijf je langer bruin? | klik
♥ Make up inspired Beyoncé | klik

1 opmerking:

  1. Dat luchtje is ook zo lekker! Vind die shimmering bricks ook echt zoo mooi he :D mac is altijd favoriet!

    BeantwoordenVerwijderen