dinsdag 5 april 2016

Inspiration of the month 2016 I - Floor

Het is al zo lang geleden sinds ik jullie liet zien wat mij de afgelopen maand inspireerde.. En dat teriwjl jullie inspireren mijn doel is! Vandaar dat het zo in het begin van de lente weer tijd is voor een 'Inspiration of the month'.. Deze maand vol met zomer/ lente/ school/ feeling good inspiratie. Klik snel op meer lezen!

Alle foto's komen van mijn tumblr:

XXX

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Winter Fashion Inspiratie 2015 // Floor | klik
♥ Inspirational Quotes, mijn favorieten #2 - Floor | klik
♥ Parijs Plog - Floor | klik

2 opmerkingen:

  1. Vind het prachtige inspiratie, mooie foto's! (zo veel plaatjes in 1 artikel is alleen niet heel goed voor de snelheid van je site/deze pagina)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik snap heel goed wat je bedoeld, moeten we indd rekening mee houden!!

      Verwijderen