zaterdag 9 april 2016

Curaçao update (VLOGGEN!?) | Melissa

Het is aftellen geblazen. Nog een aantal maanden en dan zit ik heerlijk aan de bar te genieten van mijn Blue Curaçao, draag ik alleen maar leuke zomerkleding en is mijn zonnebril mijn allergrootste vriendin. Hoe staan de zaken er nu voor? Wat moet ik nog regelen en hoe zit het met mijn zenuwen? En ben ik van plan om te VLOGGEN!?? Ik vertel je er graag over. Klik op 'meer lezen'Mijn stage is rond. Ik heb de plek en mijn contract is getekend. Ook mijn studentenhuis is geregeld. Ik zal met drie andere meiden uit mijn klas in het huis verblijven +  36 vreemden.

Mijn tickets heb ik ook al. Ik zal op 30 augustus gaan vliegen en 28 januari weer landen op Amsterdam.

Maar nog steeds moet er veel geregeld worden. Omdat mijn woonsituatie veranderd krijg ik een vergoeding en ook mijn studenten ov word vergoed. Ik moet ook een verblijfsvergunning regelen en een ongelooflijk boek aan papieren meenemen naar de douane op Hato Airport.

Heel veel spanning en stress dus nog...

Op het moment dat dit artikel online staat heb ik nog 142 dagen voor vertrek. Ik zal jullie regelmatig blijven updaten.Ik ben van plan om te gaan vloggen en weer andere video's te maken. Ik zou dan over ongeveer een maand willen starten. Ik moet eerst natuurlijk een goede camera hebben.

Maar het lijkt mij zo ontzettend leuk als iedereen kan volgen hoe mijn dagen in dushi Curaçao zijn. Ik heb het er met mijn vrienden over gehad en mijn ouders en ik kreeg zulke leuke en lieve reacties! Dat moedigt mij echt aan om het werkelijk te gaan doen.

Laat dus vooral ook even achter als jij het ook leuk idee vind. Op instagram stelde ik de vraag of er interesse was naar een make up collectie video en ook daar kreeg ik leuke reacties op!

Bedankt voor het lezen. Een update volgt.... liefs ♥

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Mijn iphone apps | klik
♥ Flormar No. 216 lipliner review | klik
♥ MAC Brave lipstick review | klik

3 opmerkingen:

 1. Ooohh ik ben zo jaloers! Dat zou ik ook zo graag willen, prachtig. Ik ben heel benieuwd naar je reis! Regel je alles zelf of doe je het via zo'n stagebemiddeling?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik regel alles zelf! Met wat hulp van school hier en daar :)

   Verwijderen
 2. Woaaah wat gaaf dit, ik zou zeker vloggen! :) Dan kun je dat later ook terug kijken!

  BeantwoordenVerwijderen